You are here: Home » Jabra » Makelaar of taxateur worden?

Makelaar of taxateur worden?

geschreven door testman

Altijd al voor makelaar of taxateur willen spelen? Stephan stuurde mij de woontip: realius.com. Realius is een online makelaarsgame. Het doel van het spel is om een zo goed mogelijke taxateur te zijn. En als je de beste bent kan je ook nog eens $ 250,- dollar winnen.

Je krijgt een huis te zien dat te koop staat en jij moet raden wat het kost. Je ziet meteen wat de werkelijke vraagprijs is maar ook wat andere spelers dachten. Jammer genoeg kun je je alleen maar op de Amerikaanse woonmarkt begeven, wat het spel wel moeilijker maakt. En dat merk je al meteen bij inschrijving als je een postcode moet opgeven.

Gelukkig weet iedereen de postcode van Beverly Hills uit zijn hoofd, dus even 90210 in gevuld en voilá je kunt spelen.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Turk 5 september 2008 - 14:11

Cool! tekst

Reageer
Turk 5 september 2008 - 14:11

Cool! tekst

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com