You are here: Home » Gadgets » Tampons

Tampons

geschreven door Constance

Vorige week was ik China en toen bleek dat ik tampons vergeten was. Dus moest ik ze gaan kopen in Shanghai.

Ik ben dus met de enige die ik nog in mijn toilettas vond naar de Convenience Store gegaan (als voorbeeld, aangezien mijn Chinees niet al te best is) en toen ik deze toonde aan de kassamevrouw, kwam ze keurig met een doosje OB-tampons aan. Ik was helemaal opgelucht. Toen ik het doosje opende zaten er, tot mijn verbazing, niet alleen tampons in het doosje maar er zaten ook een aantal plastic vingerhoesjes bij. (Zeg maar: afgeknipte vingers van plastic handschoenen.) Ik wist dat men in het Verre Oosten heel veel waarde hecht aan hygiene maar dit had ik nog nooit eerder gezien. Ik vond ze wel handig, dus misschien een idee voor de Nederlandse fabrikant?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com