You are here: Home » Wonen » Kinderkamers niet meer kinderachtig

Kinderkamers niet meer kinderachtig

geschreven door testman

De kinderkamers van nu zijn al lang niet meer kinderachtig. Net als de ‘volwassen’ woon- en slaapkamers, zijn sfeer en stijl belangrijk. Hoewel nog steeds de meisjes kamer een prinsessenkamer moet zijn wordt nu de nadruk voornamelijk gelegd op de inrichting en aankleding. Met alleen een prinsessenbehang kom je niet meer weg.


Een nachtlampje, een kitscherig fotolijstjes en royale vloerkussens. In de hoek een multifunctionele poef met een kekke lamp, een opvallende spiegel en lekkere sierkussens. Maar natuurlijk ook veel accessoires met veertjes, pailletten en kraaltjes passen perfect in de prinsessenkamer.

Voor de jongens is camouflage de Bomb. Kasten en bedden van gerecycled hout. Lampen van boomstammen en hockers of poefs die hol van binnen zijn om de nodige spulletjes in te kunnen doen. Een open vakkenkast, die handig is om allerlei ‘dingen die niet weg mogen’ in op te bergen. Daarnaast zijn sfeertrends zoals vintage, barok, naturel, Oosters en retro heel populair. Maar het zijn vooral de kleuren die bepalen of het een jongens- of meisjeskamer is, waar de kids hun vriendjes en vriendinnetjes durven uit te nodigen.

Andere berichten in rubriek Kinderkamer:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com