You are here: Home » Wonen » Aquavision

Aquavision

geschreven door testman

De Aquavision is een waterdichte televisie waarmee je kunt genieten van je favoriete programma’s vanuit je eigen badkamer. Kijk naar je dagelijkse soap, spannende voetbalwedstrijd of quiz, terwijl je heerlijk ontspant in bad of onder de douche. De Aquavision kan eenvoudig geïntegreerd worden in elke badkamerwand en is door de waterdichte afstandsbediening zelfs vanuit bad te gebruiken.


De Aquavision is ontworpen voor uiterst comfort en kijkplezier. De verschillende formaten en uitvoeringen zorgen dat de Aquavision een aanvulling is op elke badkamer of zelfs keuken. De Aquavision is onder andere verkrijgbaar in 10” en 15” en in 17” en 26” als breedbeeld televisie. Uniek zijn de modellen die te gebruiken zijn als spiegels en naadloos aansluiten op de tegel in je badkamerinterieur. Of laat je verbazen door de modellen die zijn verwerkt in een stijlvol vormgegeven designradiator.

De Aquavision is zeer gebruiksvriendelijk en heeft alle functies die een conventionele televisie ook heeft. De waterdichte afstandsbediening zorgt voor extra comfort. Het veilige, waterdichte LCD- scherm heeft een perfecte afwerking en voorkomt condensvorming doordat het van binnenuit verwarmd wordt. Alle techniek van de Aquavision zit verborgen achter een wand van 4,5 tot 8,5 centimeter, afhankelijk van het formaat. Aquavision heeft aansluitingen voor TV, SCART, VIDEO en S-Video. De Aquavision wordt geleverd met inbouwboxen voor een schitterend geluid en is eenvoudig te monteren.

Andere berichten in rubriek Home gadget:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com