You are here: Home » Home gadgets » Ban de mug!

Ban de mug!

geschreven door Constance

Ik ben net terug uit Tanzania. Kon daar niet inloggen, vandaar dat het eventjes stil was op ladygadgets.

Qua gadgets heb ik er wel erg leuke dingen vandaan meegenomen. Tenminste, als je sieraden en leuke kikois (omslagdoeken) als gadget mag kwalificeren. Qua nieuwste snufjes is Tanzania niet echt het oord to be 😉

Wel erg handig, zeker nu we in NL steeds tropischere temperaturen krijgen, zijn de muggennetten daar. Niet alleen leuk om te zien (maak van je bed een hemelbed) maar vooral erg fijn tegen allerlei stekend en zoemend ongedierte.

Vooral deze vind ik erg prima – was alleen nergens te krijgen 🙁 dus ga ‘m zelf maken voor de temperatuur weer stijgt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com