You are here: Home » Shoppen » Samsonite Vintage collection

Samsonite Vintage collection

geschreven door Constance

In navolging van de bekende merken zoals Louis Vuitton, Mulberry en Hermes, heeft Samsonite ook een klassieke lijn met koffers, tassen en beautycases uitgebracht.

De Samsonite Vintage Collection doet je denken aan tijd dat er aan het begin van de vorige eeuw met de trein of boot gereist werd. Alle koffers (zelfs de hardschalige) hebben leren riemen om de koffers af te sluiten. De weekendtassen (met of zonder wielen) en beautycases hebben mooie ronde vormen, evenals het handtasje. De hele serie kan in 5 kleuren geleverd worden, van licht roze t/m zwart, en is oa. te koop bij De Bijenkorf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com