You are here: Home » Home gadgets » Apple TV pas echt nutteloze gadget

Apple TV pas echt nutteloze gadget

geschreven door Constance

Toegegeven, ik ben absoluut een Apple-fan. Maar Apple TV is echt een onzin-gadget. Ben het niet vaak met de Volkskrant eens, maar dit keer wel.

Je kunt er films mee kijken die je via Itunes download. Nou is er niets frustrerender dan films via Itunes downloaden. 75% van het aanbod mag je niet downloaden omdat je buiten het verspreidingsgebied van de USA valt bijvoorbeeld.

TV kan je er niet mee kijken. Nee, lieve Apple-kijkers, doe zoals ik, met een zelfde Apple TV-achtig kastje van El Gato, kan je TV kijken via je Imac. No problemo. En je kunt opnemen en je kunt gewoon films en series downloaden via het internet, zelfs van Itunes, en dit dan op een rustig moment op je Apple bekijken.

Kind kan de was doen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com