You are here: Home » Ladygadgets » Segway niet op openbare weg

Segway niet op openbare weg

geschreven door Constance

Een echte vervoersgadget, die Segway. Een grote electronische step, waar je vooral op luchthavens moet oppassen om niet door een haastige airlinehostess van je sokken te worden gereden. Een vriend van mij zweert erbij en neemt het ding overal mee naar toe. Hartstikke handig, en fijnstof vriendelijker dan een auto of brommer of scooter. En nu mag dat ding niet op de openbare weg van onze regering.

Je kunt overal door overhoop gereden worden, behalve door een segway. Nu zijn die dingen heel wendbaar, nemen weinig ruimte in, stinken niet en kunnen ze niet hard. Dus vandaar waarschijnlijk…

Hoe gaan we ooit die fijnstof terugbrengen in de grote steden als alles wat ook maar enigszins milieuvriendelijk dreigt te zijn wordt verboden. Op fietsen na dan? Gelukkig staat Camile Eurlings op voor de Sedgewaygebruiker. Er is wellicht nog hoop…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com