You are here: Home » Gadgets » Draadloze MP3 speler

Draadloze MP3 speler

geschreven door Constance

Zoals ik afgelopen woensdag al schreef is er een nieuwe draadloze MP3 speler uitgekomen, de Sport MP-3.

Ik heb er een thuis gestuurd gekregen om uit te proberen en hij is echt super handig. Doordat je alleen een koptelefoon hebt, zitten er geen snoeren in de weg en de koptelefoon is ook erg licht op je hoofd. Ook het downloaden van je favoriete nummers (1GB) gaat reuze handig, je sluit de kabel aan op de koptelefoon en je pc en je kunt je muziek downloaden naar de MP3 speler. Tevens zit er een een radio in de koptelefoon. Je laadt de koptelefoon in max. 8 uur dmv. je USB aansluiting. Ik vind ‘m ideaal om mee te nemen in de trein maar voor mee op reis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com