You are here: Home » Wonen » Verandering

Verandering

geschreven door testman

Dat ik van veranderen houd, daar maak ik geen geheim van. De ene keer is de woonkamer limegroen, dan weer aquablauw, een paar maanden later weer oranje en nu weer wit. Ik krijg vaak de opmerking: “dat zou ik nooit kunnen betalen, steeds mijn huis veranderen”. Maar voor een kleine metamorfose hoef je niet eens veel geld uit te geven. Bij een kamer met een naturelle basis is het spelen met accessoires gemakkelijk. Een paar gekleurde bloempotten, dezelfde kleur kussens en een vaas met bloemen. Alles in de zelfde kleur. Bij de Intratuin hebben ze bijvoorbeeld veel van deze accessoires op kleur gesorteerd. En zo heb je ineens een heel ander huis. Stel dat de muren, vloer en meubels van je kamer niet naturel is. Je hebt bijvoorbeeld een rode muur, dan zou je kunnen overwegen om deze te verven of juist de uitdaging zoeken in combinaties met het rood van de muur. Zo was vroeger de combinatie rood groen “not done”, maar tegenwoordig helemaal hip.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com