You are here: Home » Schoenen & laarzen » Sleehakken

Sleehakken

geschreven door Constance

Na een voorzichtig begin van de opmars van de sleehak, vorig jaar zomer en afgelopen winter, is ie deze zomer helemaal terug.

En ook voor winter 2006/2007 blijft het een hit, de sleehak! Wat ben ik blij, na een aantal jaren van instabiele stilettohakken (voor mij zijn dit de zgn. zitschoenen) waar ik nog steeds niet op lopen, staan, laat staan winkelen. (Hulde voor alle dames die dit wel kunnen). Maar terug naar de sleehak, je ziet ze in verschillende materialen en hoogtes (zelfs een beetje plateau-achtige modellen, erg jammer) en met open teentjes, dichte neuzen en de hakken zijn van kurk, hout of leer. (Toch is de sleehak eigenlijk nooit helemaal weggeweest, denk maar eens aan de Spaanse touwschoenen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com