You are here: Home » Schoenen & laarzen » De sleehak blijft!

De sleehak blijft!

geschreven door Constance

Mijn man vindt stiletto’s super mooi, maar ik kan er niet echt lekker op lopen, dus ik ben helemaal blij met de sleehak die terug is.

En niet alleen afgelopen zomer, maar ook aankomende winter kan ik mijn hart ophalen. Want er zijn nu zelfs sleehak-laarzen te koop. Dus als je net als ik, hoge hakken mooi vindt maar er niet op kan lopen, koop dan gewoon een sleehak, die lopen super.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?