You are here: Home » Schoenen & laarzen » Crocs

Crocs

geschreven door Constance

Natuurlijk kan je het bij de oude vertrouwde bootschoen houden, maar er is nu een bootschoen in een hippe uitvoering en in hele leuke kleuren.

Crocs zijn schoenen met een orthopedisch voetbed, een ventilatie-systeem voor koele tenen, anti-slip en bestand tegen geurtjes, een ergonomisch Italiaans design en weegt bijna niks. Er zijn 2 modellen verkrijgbaar: Beach (het orginele model) en Cayman. Er zijn 17 kleuren beschikbaar van donkerblauw t/m knalroze.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?