You are here: Home » Tuin & terras » Op zoek naar de perfecte tuintafel

Op zoek naar de perfecte tuintafel

geschreven door Constance

Terwijl de weervoorspellingen kou, sneeuw en wind aangaven, vonden Testman en ik het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe tuintafel. We hebben, voor onze verhuizing, van een heel groot huis met een hele grote tuin naar een appartement met een heerlijk ruim terras, veel weggegooid waaronder de tuintafel. Dus werd de zoektocht gestart.

We hadden een aantal wensen; hij moest minimaal 150 cm lang zijn want de eetstoelen, die wel mee verhuisd waren, moesten eronder passen. Verder moest ie niet te zwaar zijn, want we willen de tafel gemakkelijk kunnen verplaatsen. En we wilden ook geen honderden euro’s uitgeven.

Al zoekend kwam ik tuintafel Pim tegen, van het oer Nederlandse merk Lanterfant, waarbij je kan kiezen voor de versie met een luifel (zgn. boomgaard tafel) en een zonder. Het boomgaard model is heel leuk, want hij heeft 4 stokken die uit het tafelblad komen en hierop kan je een luifel bevestigen. Maar wij hebben op ons terras ruimte genoeg voor een grote parasol en bij regenachtig weer, in de zomer, kunnen we de tafel ook onder het balkon van onze bovenburen zetten, dus hebben we gekozen voor Pim zonder luifel.

Tuintafel Pim is er in 2 kleuren, wit of clay (olijfgroen) en is ook nog eens heel eenvoudig in elkaar te zetten. Je zet de poten vast aan het tafelblad en daarna nog 2 dwars balkjes en klaar is Kees (oh nee Pim). We hebben Pim afgelopen maandag binnengekregen, en hij staat nu te stralen op ons terras, klaar voor de eerste lentezon en dat is, als we de weermannen moeten geloven, volgende weekend het geval.

Tuintafel Pim is ook goedgekeurd door Lotta van #dutchforestcats

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com