You are here: Home » CATRICE collectie voorjaar/zomer 2021 (Deel 1)

CATRICE collectie voorjaar/zomer 2021 (Deel 1)

geschreven door Constance

Het is inmiddels februari, dus wordt het tijd voor de nieuwe beautytrends voor lente/zomer 2021. En zoals altijd heeft CATRICE een aantal nieuwe innovaties, en natuurlijk in combinatie met mooie en frisse kleuren. En vanaf 1 maart as. ligt alles in de winkel.

Dit zijn de 4 trends die je kan verwachten; Safe Beauty, New Routines, worden toegevoegd aan de beauty-bag:
1. SAFE BEAUTY staat voor veiligheid en transparantie wat betreft ingrediënten, huidverdraagzaamheid en het milieu.
2. NEW ROUTINES innovaties zijn gemaakt voor alle skincare lovers: zeer effectieve serums, toners en behandelingen zorgen effectief voor de huid en creëren de perfecte basis voor make-up.
3. AUTHENTIC ME omarmt en moedigt volledige natuurlijkheid aan. Zachte, flatterende kleuren en glossy texturen benadrukken de individuele kenmerken van het gezicht.
4. SELF-CARE gaat helemaal over welzijn. Met een selectie van verzorgende beauty producten is het gemakkelijker dan ooit om te focussen op je eigen behoeften.

SAFE BEAUTY; betrouwbaarheid, transparantie en helderheid, zeker in onzekere tijden zijn behoeften zoals deze nóg essentiëler geworden voor ieder van ons. Dit wordt ook gereflecteerd in de producten van deze trend, welke ontworpen zijn om een individueel gevoel van zorgeloosheid over te brengen. Ze bevatten natuurlijke, zeer effectieve ingrediënten met veilige formules, bijvoorbeeld de Clean ID-lijn, evenals zeer effectieve producten met een ultra prestatie.


LIFT UP VOLUME & LIFT MASCARA & LIFT UP VOLUME & LIFT MASCARA WATERPROOF;
Volume ontmoet een lifting effect: lange en dikke wimpers met een zichtbaar adembenemend lift effect – dat is waar wimperdromen over gaan. En met de nieuwe, vegan LIFT UP Volume & Lift Mascara staan ze op het punt om uit te komen. De wimper lifting technologie geeft de wimpers een langdurige lift en een indrukwekkende krul met slecht één laagje. De rijstproteïne en provitamine B5 power-care-complex geeft extra verzorging aan de wimpers. De mascara is verkrijgbaar in een waterproof en niet waterproof variant. Voor een lifting effect zoals in de beautysalon!
OIL-CONTROL MATT FIXING SPRAY;
Bye bye poriën en ongewenste glans, dankzij het beauty ingrediënt Evermat van Sederma. Het toegevoegde Afrikaanse boomschorsextract in de spray minimaliseert zichtbare poriën en matteert de huid. Speciaal ontwikkeld voor een vette huid vermindert de spray de productie van overtollig talg. Het fixeert daarnaast je make-up tot wel 16 uur lang, zonder de huid uit te drogen. Gebruik het simpelweg als een primer voor foundation of spray over make-up om deze langer vast te houden na een beauty routine, en de perfecte matte look is af. De spray is ook ideaal voor snelle touch-ups of als een boost aan frisheid onderweg.
MICRO TIP GRAPHIC EYELINER WATERPROOF;
Eén lijn is alles wat nodig is want de punt van de Micro Tip Eyeliner is zo dun dat elke lijn en elke wing perfect uitgevoerd kan worden, zonder de behoefte voor een correctie. Dankzij de vorm van een kalligrafeerpen ligt deze heel prettig in de hand en biedt het optimale controle tijdens het aanbrengen. De eyeliner is waterproof, blijft langdurig zitten en heeft een diepzwarte, matte textuur.

De CLEAN ID producten bevatten volledig onschadelijke ingrediënten, bij voorkeur geen dierlijke ingrediënten en ondersteunt duurzame teelt van palmolie en -derviaten (als het product palmolie bevat).
CLEAN ID HIGH COVER LUMINOUS MATT FOUNDATION;
Deze foundation met 98% natuurlijke ingrediënten verzekert een allround stressvrije ervaring (en resultaat!): de High Cover Luminous Matt Foundation van de Clean ID-lijn biedt een medium opbouwende dekking, laat een natuurlijke finish achter en geeft de huid een zachte, natuurlijke glow. De glutenvrije en niet comedogene formule is verkrijgbaar in drie tinten en is ook ideaal voor een gevoelige huid
CLEAN ID HIGH COVER CONCEALER;
Een vermoeide blik is verleden tijd want de waterproof Clean ID High Cover Concealer verbergt betrouwbaar donkere kringen onder de ogen en verzekert daardoor een langdurig frisse en alerte uitstraling. Breng de vloeibare concealer simpelweg aan op donkere schaduwen, roodheden en onzuiverheden en blend zacht in met een vinger of een spons. Bevat 98% natuurlijke ingrediënten, is parfumvrij en niet comedogeen en kan ook zonder zorgen gebruikt worden op een gevoelige huid.
CLEAN ID SILK INTENSE LIPSTICK;
De Silk Intense Lipsticks zijn super romig en garanderen verleidelijke lippen met hun stralende satijnen finish. De lipsticks met hoge kleurintensiteit in een hoge kwaliteit papieren verpakking, welke 90% gerecycled papier bevat, zijn verkrijgbaar in zes kleuren – de perfecte tint voor elke gelegenheid. De ingrediënten zijn vegan, 88% natuurlijk en parfumvrij
CLEAN ID PORE MINIMIZER PRIMER;
Sterke prestaties en clean ingrediënten: de Clean ID Pore Minimizer Primer verfijnt optisch de poriën en creëert een glad, flawless gezicht. De Clean ID Pore Minimizer Primer is ontwikkeld speciaal voor de gevoelige huid, is niet comedogeen en bevat geen siliconen of parfum. De ingrediënten zijn 98% natuurlijk. Het kan gebruikt worden als een basis onder foundation of “puur” worden gedragen.


CLEAN ID PURE EYEBROW PENCIL;
Simpel, nauwkeurig, natuurlijk en daarom de perfecte tool voor geweldige wenkbrauwen. De Clean ID Pure Eyebrow Pencil bestaat uit 100% FSC-gecertificeerd hout en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Het potlood kan geslepen worden en is ideaal om de wenkbrauwen de gewenste vorm te geven en eventuele gaatjes op te vullen. De waterproof textuur kan naar wens opgebouwd worden. Gebruik het borsteltje aan het uiteinde van het houten potlood om de wenkbrauwen moeiteloos in model te brengen.
CLEAN ID PRIME & FIX SPRAY;
Met deze spray is elke look absoluut ‘safe’ in meer dan één opzicht. Enerzijds bevat het 98% natuurlijke ingrediënten, is het vrij van parfum en kleurstoffen en bevat het geen siliconen. Anderzijds is de Prime & Fix Spray een veelzijdig allround talent en kan het op verschillende manieren worden gebruikt: als een primer om de huid voor te bereiden, om make-up mee te fixeren én deze langer te laten zitten.
CLEAN ID INSTA-BRIGHT SERUM PRIMER;
Zeg vaarwel tegen Instafilters met deze primer: want de Clean ID Insta-Bright Serum Primer geeft het gezicht een super natuurlijke, frisse glow en laat een zijdezacht effect achter op de huid. De lichte maar krachtige formule, welke totaal geen siliconen bevat en in plaats daarvan voor 98% bestaat uit natuurlijke ingrediënten, voelt verrassend fijn aan op de huid. De primer is parfumvrij, niet comedogeen en is daarnaast geschikt voor de gevoelige huid.
CLEAN ID VOLUME & DEFINITION MASCARA;
Nog op zoek naar een vegan mascara die geen compromissen sluit op prestatie? Alsjeblieft: de Clean ID Volume & Definition Mascara met 92% natuurlijke ingrediënten geeft de wimpers een rijke zwarte verschijning en het gewenste volume  en spreidt ze perfect. Makkelijk in gebruik: de mascara verzorgt de fijne wimpers met plantaardige oliën en is ideaal voor gevoelige ogen.
CLEAN ID MINERAL MATT FACE POWDER;
De Mineral Matt Face Powder met 100% natuurlijke ingrediënten geeft de huid niet alleen een semi-matte finish, maar absorbeert ook overtollig talg dankzij de toegevoegde tapioca. De zijdezachte textuur voelt super licht aan op de huid en zorgt voor een egale teint. Dankzij de formule is het poeder daarnaast ideaal voor de gevoelige huid. CATRICE’s “worry-free” credo is consistent, ook kijkend naar de papieren verpakking, die 60% gerecycled papier bevat. Het poeder is verkrijgbaar in een lichte en donkere beige tint.
FILL & FIX WAXY BROW PEN WATERPROOF;
Of je nu een subtiele no make-uplook creëert of ruige statement wenkbrauwen met de Fill & Fix Waxy Brow Pen is elke wenkbrauwstijl gegarandeerd een succes. De zachte, wasachtige textuur zorgt voor een nauwkeurige applicatie en de draaibare druppelpunt maakt de pen een perfecte partner, zelfs tijdens het reizen. Het borsteltje aan het andere uiteinde van de pen is ideaal om de wenkbrauwen in model te brengen en voor het blenden van de kleur. De Fill & Fix Waxy Brow Pen is er in 3 verschillende matte tinten en een transparante variant.

VOLUME & LIFT BROW MASCARA WATERPROOF;
Volle, gebogen wow-wenkbrauwen verfraaien elke look, omdat ze de blik alerter maken, oog make-up het perfecte kader geven en een sterke expressie geven. Dankzij de wasachtige, waterproof textuur van de vegan Volume & Lift Brow Mascara krijgen de wenkbrauwen een langdurig, zichtbaar lifting effect, net zoals in de beautysalon. Kleine gaatjes in de wenkbrauwen kunnen met precisie worden ingevuld. De verzorgende formule van de drie gekleurde versies in bruine tinten bevatten rijstwas, glycerine en zonnebloemolie. De transparante Brow Mascara bevat biotine, glycerine en ureum.
ULTIMATE STAY WATERFRESH LIP TINT;
De Ultimate Stay Waterfresh Lip Tint geeft de lippen een boost aan frisheid met zijn hoge watergehalte. De verzorgende en gekleurde textuur biedt hydratatie, droogt snel en geeft niet af. Dit maakt de Lip Tint de perfecte partner zelfs onder een masker. De Ultimate Stay Waterfresh Lip Tint is verkrijgbaar in vier tinten van rood, oranje en roze.
BROW FIX SOAP STYLIST;
Het beautygeheim voor adembenemende, volle wenkbrauwen en maximale duurzaamheid: zeep! De Brow Fix Soap Stylist geeft de wenkbrauwen niet alleen een direct lifting effect, maar is daarnaast super langhoudend. Spray simpelweg wat water of make-up fixing spray op het product om de textuur licht te bevochtigen. Laat vervolgens de styling zeep voorzichtig “schuimen” met een spoolie, verdeel het over de wenkbrauwen met het borsteltje en breng ze in het gewenste model. Dit laat van zichzelf volle wenkbrauwen nog voller lijken. Voor van nature dunne wenkbrauwen biedt de Brow Soap fantastisch volume in no-time.
48H POWER STAY BROW GEL;
De langdurige en waterproof 48h Power Stay Brow Gel houdt wel 2 dagen lang en geeft je de wenkbrauw van je dromen. De speciale applicator maakt het makkelijk om aan te brengen en verdeelt het product over de wenkbrauwen. Pro tip: kam direct na het aanbrengen van één van de 3 verkrijgbare tinten door de wenkbrauwen met een klein borsteltje voor een prachtige, uitgewaaide look.
FILL & FIX WAXY BROW PEN WATERPROOF;
Of je nu een subtiele no make-uplook creëert of ruige statement wenkbrauwen met de Fill & Fix Waxy Brow Pen is elke wenkbrauwstijl gegarandeerd een succes. De zachte, wasachtige textuur zorgt voor een nauwkeurige applicatie en de draaibare druppelpunt maakt de pen een perfecte partner, zelfs tijdens het reizen. Het borsteltje aan het andere uiteinde van de pen is ideaal om de wenkbrauwen in model te brengen en voor het blenden van de kleur. De Fill & Fix Waxy Brow Pen is er in 3 verschillende matte tinten en een transparante versie.

NUDE PEONY & BOLD GOLD PRESSED PIGMENT PALETTE;
Het Nude Peony Palette, dat geïnspireerd is op het kleurspectrum van de pioenroos in nude, rosé- en perziktinten, creëert een bijzonder vrouwelijke oogmake-uplook. Het Bold Gold Palette bestaat uit intense gouden en bruine tinten. Zijdezachte matte finishes, intense metallic effecten en hooggepigmenteerde, rijke texturen zorgen ervoor dat de paletten veranderen in ware beauty must-haves. 18 verschillende oogschaduwtinten per palet zorgen voor de creatie van ontelbare, expressieve looks.
THE NUDE MAUVE COLLECTION EYESHADOW PALETTE;
Het nieuwste The Collection Eyeshadow Palette is een feest voor alle fans van mauve- en nude tinten. Het palet bevat in totaal 9 hooggepigmenteerde, superzachte en langdurige poeder oogschaduwen. De ‘Base kleuren’ zijn ideaal als start en daarna ga je aan de slag met de glinsterende accenten in de binnenste ooghoeken of onder de wenkbrauw met de ‘Highlighters’.
PRO LAVENDER BREEZE & PRO PEACH ORIGIN SLIM EYESHADOW PALETTE;
De Pro Eyeshadow Palettes familie blijft maar groeien. Dit voorjaar komen er 2 nieuwe paletten in de laatste trendkleuren bij. Deze zitten in een kwalitatieve papieren verpakking, en kan je je professionele looks gemakkelijk comfortabel in je eigen huis gecreëerd worden. Het Lavender Breeze Palette bevat zachte, poederachtige tonen in paars en lila. Het Peach Origin Palette combineert vrouwelijke, delicate bruine en perziktinten met intense blauwe en grijze tonen. Elk palet bevat 14 hooggepigmenteerde oogschaduwen met matte, glinsterende en metallic finishes.

STRONGER NAILS STRENGTHENING NAIL LACQUER;
Deze lak is de 2-in-1 oplossing voor broze, zachte nagels. De vegan Stronger Nails Lacquers versterken de nagel met de hulp van een mineralencomplex met zink, magnesium, silicium, ijzer en koper. En 82% van de consumenten bevestigt dat hun nagels al na slechts een week harder en minder breekbaar zijn geworden. Dit is hoe het werkt: breng de nagellak aan, verwijder deze voorzichtig na 3 tot 4 dagen en breng opnieuw aan. Herhaal de behandeling voor ten minste een week. De lijn is verkrijgbaar in 10 tinten die alle een zeer hoge dekking hebben, met subtiele en felle kleuren.
POWER NAIL HARDENER TREATMENT;
Deze ultrasterke, vegan nagelverharder is letterlijk een absoluut power product. Het vormt een beschermend laagje, verzegelt het nageloppervlak, versterkt de nagels en maakt ze steviger. 90% van de testers bevestigt dat hun nagels harder en sterker zijn na het aanbrengen. Ze stellen ook dat hun nagels minder snel afbreken en er beter en gezonder uitzien. Om dit te bereiken breng je de nagellak twee keer per week aan. De transparante formule kan ook als een base coat worden gedragen onder de kleurnagellak.
QUICK DRY TOP COAT;
De Quick Dry Top Coat geeft de nagels een hoogglans glossy finish, verlengt de duurzaamheid van de nagellakkleur en het droogt supersnel op; binnen 40 seconden. Breng simpelweg een dun laagje van de vegan top coat aan over de droge nagellakkleur, wacht 40 seconden en de fris gemanicuurde nagels zijn klaar.
EXPRESS QUICK DRY DROPS;
De vegan Express Quick Dry Drops zijn een must-have voor een snellere nagelroutine. Wanneer de nagellak aangebracht is, plaats je één druppel van de siliconenvrije formule op elke nagel om de droogtijd in te korten. Amandel-, macadamia- en kukui-notenoliën verzorgen de nagelriemen en transformeren de manicure in een home spa ervaring.
EXPRESS SPRAY ON BASE COAT;
Deze innovatieve spray in een kwalitatieve, glazen flacon brengt de manicure naar een heel nieuw niveau. Zodra je van een afstand van ten minste tien centimeter op elke individuele nagel is gesprayd, droogt de vegan, transparante Express Spray On Base Coat op in slecht 40 seconden (streepvrij!). Tegelijkertijd verzorgt het de nagels en nagelriemen met zonnebloemolie, vitamine E en glycerine.
GEL REFILL NAIL COAT;
Ze zien er misschien perfect uit na een professionele manicure, maar slechts een korte tijd later is het daar: de overgang tussen de gel- en natuurlijke nagels. De Gel Refill Nail Coat is nu verkrijgbaar om de tijd tussen de volgende afspraak naar de nagelsalon te overbruggen, uit te stellen of om de gelnagel uit te laten groeien. De gelachtige textuur wordt aangebracht op het gat tussen de gelnagel en de nagelriem, kan opgebouwd worden in verschillende lagen en droogt snel. Maar de speciale vegan nail coat is ook geschikt voor natuurlijke nagels en creëert een fantastisch gel plumping effect, zodat de nagels net zo fris voelen en eruitzien als na een bezoek aan de nagelsalon.

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com