You are here: Home » Beauty » CATRICE voorjaar/zomer 2021 (deel 2)

CATRICE voorjaar/zomer 2021 (deel 2)

geschreven door Constance

Ik heb de nieuwtjes van CATRICE in 2 artikelen gezet want het ze hebben heel veel nieuwe producten die per 1 maart as. te koop zijn.

New Routines
Welke ingrediënten in make-up producten zijn echt heel goed voor de huid? Waar komen ze vandaan en hoe werken ze? De interesse in ingrediënten, skincare en innovatieve producten groeit gestaag, de selectie wordt steeds diverser en compleet nieuwe beautyroutines ontstaan aan de kant van de consument. De producten binnen deze trend, zoals de nieuwe Beauty Boosters, streven naar het voldoen aan de hoge eisen en overtuigen met extra voordelen en effectiviteit. De combinatie van kleur en verzorging leidt ook tot slimme, nieuwe producten, het is nu tijd voor “Skintelligence”!

ONE STEP SKIN PERFECTOR
Op zoek naar een 1-step-routine voor een perfecte huid? Dit product combineert alles wat we nodig hebben en is een hydraterende primer, biedt hoge kwaliteitsverzorging, medium zonbescherming en zachte kleuring en dat alles in slechts één product! Dankzij de lichte textuur verwent de One Step Skin Perfector de huid met een aangenaam draagcomfort en biedt het intensieve verzorging met vitamine C. Bij het aanbrengen smelten de aanwezige pigmenten praktisch in de huid en passen zich aan aan de individuele huidteint, voor een zacht getint effect met lichte dekking. SPF 20 beschermt daarnaast het gezicht tegen UV-straling.
NAIL PRIMER + CLEANSING SPRAY
Optimale en innovatieve voorbereiding voor de manicure at home: de Nail Primer + Cleansing Spray met een alcoholgehalte van 74% reinigt de nagels intensief en bevrijdt ze van vet en vuilresten, zodat de nagellak die erna wordt aangebracht beter en langer blijft zitten. Was de handen met zeep en droog ze goed af voor gebruik. Spray daarna simpelweg op de nagels door twee of drie keer op de pomp dispenser van de kwalitatieve glazen flacon te drukken. Laat ongeveer één minuut drogen en vervolg met een base coat. De aanwezige glycerine verzekert je van een fris en gehydrateerd gevoel op de nagels.
SENSITIVE MOISTURIZING SERUM MILK
Sensitive Moisturizing Serum Milk is een absolute lifesaver, vooral voor een droge en gevoelige huid. Het toegevoegde 2% pre- en probiotische complex herstelt de balans van de microbioom van de huid en ondersteunt en versterkt de huidbarrière. Verzorgende, vegan rijstmelk voorziet de huid van aanvullende hydratatie. De melk- en serumachtige textuur wordt het beste aangebracht op een droge en gevoelige huid na de reiniging en voor het aanbrengen van de dagcrème. Voor een normale tot gecombineerde huid kan de Serum Milk het beste gebruikt worden als moisturizer. Om dit te doen, breng je ’s ochtends en ’s avonds twee tot drie druppels aan in de palm van je hand en masseer dit zachtjes in de gezichtshuid. Nog een voordeel van de Serum Milk: deze is parfumvrij en dermatologisch getest op een gevoelige huid.
PORE 2-IN-1 PEELING & TONER
Dit 2-in-1 product past niet alleen perfect bij het Pore Minimizing Serum dat al verkrijgbaar is in het CATRICE-assortiment, maar de Pore 2-in-1 Peeling & Toner is ook een must-have voor een effectieve en geoptimaliseerde beautyroutine in de avond voor alle huidtypes die gevoelig zijn voor onzuiverheden. De vloeibare formule met salicyl- en amandelzuur (BHA en AHA) helpt het zuiveren van de huid, bestrijdt onzuiverheden en verkleint de poriën significant na slechts drie weken. De Peeling & Toner heeft een ideaal effect dankzij de pH 4 en verwijdert dode huidcellen, voor een stralendere en gladdere huidtextuur. De toner met thee kalmeert de huid en biedt hydratatie. Zo werkt het: drenk elke avond lichtjes een watje met de textuur en veeg over de huid, vermijd hierbij het gebied rond de ogen. Breng daarna een serum en skincare product aan. De volgende ochtend moet er zonnebrandcrème of een crème met SPF worden gebruikt op het gezicht.
HYDRO OVERNIGHT MASK
Een extra boost aan hydratatie voor de huid – letterlijk tijdens het slapen: het Hydro Overnight Mask vult de huid ’s nachts aan met 5% squalaan, wat de hydratatie van de huid op de lange termijn onderhoudt, en vitamine C. Breng het vegan Hydro Overnight Mask aan in de avond na de gebruikelijke beautycare routine en masseer zachtjes in de huid. Was het er de volgende ochtend af. Het resultaat: een intensieve hydratatiekick en een stralende huid, tot wel 48 uur. Het masker kan het beste twee tot drie keer per week aangebracht worden of zelfs nog vaker wanneer de huid droog is.
YOUTH BOOST SERUM
Het Youth Boost Serum is ontwikkeld om de eerste tekenen van veroudering te verminderen. Het serum is verrijkt met 3% van een vegan alternatief voor collageen, verkregen van de rode acaciaboom en bevat hydraterend hyaluronzuur. Het toegevoegde actieve ingrediënt bakuchiol stimuleert de productie van collageen en is bijzonder populair als een fijn, huidvriendelijker alternatief voor retinol. Breng simpelweg twee tot drie druppels in de ochtend of avond aan na het reinigen van het gezicht.
ENERGY BOOST SERUM
De wake-up call voor een vermoeide, doffe huid! Het Energy Boost Serum met 7% gembercomplex, hyaluronzuur en PHA (polyhydroxyzuur) geeft de huid nieuwe energie, voor een verstevigd, fris en stralend gezicht. Het serum kan geïntegreerd worden in de ochtend- of avond skincare routine en is ideaal als een basis onder de make-up.

Met de No Make Up look benadruk je jezelf, en kan je ook jezelf zijn én blijven. Make-up kan je inspireren en helpen om je unieke, natuurlijke schoonheid te benadrukken. Producten van deze trend kunnen gebruikt worden om een subtiele “no make-up” look te creëren, met gedempte kleuren, nude tonen en aangename, lichte texturen en transparantie om onze mooiste kenmerken te accentueren, zonder ze te verbergen of te verhullen.
POWER FULL 5 LIP CARE
De Fantastic Five van lipcare zijn komkommer, watermeloen, gojibessen, gemberwortel en hyaluronzuur. De hydraterende superfoods combinatie voedt de lippen intensief, zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Daar bovenop biedt de Power Full 5 Lip Care een fruitige geurervaring en benadrukt het de natuurlijke schoonheid van de lippen met vier subtiele nuances.
POWER FULL 5 GLOSSY LIP OIL
Hallo zachte lippen: vier voedende oliën van avocado, kokosnoot, jojoba en amandel in combinatie met verzorgend hyaluronzuur maakt deze lipolie de perfecte partner voor stralende en mooi verzorgde lippen. De voedende Glossy Lip Oil met de glanzende, zachte olietextuur voelt zacht aan op de lippen en heeft een subtiele geur van frisse mint. De Power Full 5 Glossy Lip Oil is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten, die subtiel reageren op de natuurlijke pH-waarde van de lippen en een individuele kleur finish creëren.
VOLUMIZING TINT & GLOW LIP BALM
De Volumizing Lip Balms breiden uit met een nieuwe Tint & Glow versie met een verrassend 2-in-1 effect: dankzij de menthol ingrediënten geeft de balm de lippen een tintelend gevoel en extra volume. En dat is nog niet alles: de balm reageert op de pH-waarde van de lippen, wat ze een natuurlijk getint effect geeft in een zachte rosé toon.
POWER PLUMPING GEL LIPSTICK
De populaire lipstick-lijn van Power Plumping Gel Lipsticks heeft nu een kleine uitbreiding in de reeks. De nieuwkomers bevatten glitterdeeltjes in de aangename balmachtige textuur en laten een zachte, draagbare glinstering en subtiele kleur achter op de lippen. Net zoals de bestaande lipsticks zorgen de nieuwe versies ook voor een effen oppervlak en plumpen de lippen optisch, dankzij hydraterend hyaluronzuur. Verkrijgbaar in zacht nude, lichtroze en een delicate roze tint. De nieuwe lipsticks zijn te herkennen aan hun semi-transparante glitterdop.
PERFECTING GLOSS NAIL LACQUER
De No Make Up look voor de nagels, ideaal voor als je haast hebt of niet echt een geboren nail artist bent. De licht melkachtige nagellak met een delicate touch van roze is gemakkelijk aan te brengen, tolereert kleine foutjes in de nagellak, licht de nagels zichtbaar op en geeft ze een supergladde, glossy finish. De toegevoegde vegan keratine staat bekend om het versterken van zachte nagels. Zeer fijne, gouden pareltjes laten de nagels zacht glinsteren in het licht.


GLAM & DOLL EASY WASH OFF POWER HOLD VOLUME MASCARA
De populaire Glam & Doll familie krijgt een zeer speciale, nieuwe aanvulling. De Easy Wash Off Power Hold Volume Mascara met innovatieve buis technologie creëert niet alleen een unieke look, maar maakt het verwijderen van je mascara makkelijker dan ooit tevoren. De textuur van de smudge-proof mascara wikkelt zich om elke individuele wimper voor expressieve volume en krul. De mascara blijft tot 24 uur zitten, maar kan er gemakkelijker worden afgewassen ’s avonds, zonder het gebruik van extra make-up remover.
TRUE SKIN MINERAL LOOSE POWDER
Een nieuwkomer bij de True Skin familie. Na de recente komst van de True Skin Hydrating Foundation en de True Skin High Cover Concealer in de beautyschappen, wordt de lijn nu verder uitgebreid met de True Skin Mineral Loose Powder. Het superfijne, luxe silky poeder met 52% minerale ingrediënten smelt letterlijk in de huid en geeft haar een natuurlijke, matte finish. Terwijl het poeder nog licht getint is in de verpakking, is het op de huid transparant en creëert het een zacht focus effect. Het poeder bevat daarnaast hydraterend hyaluronzuur en is siliconen- en olievrij. Dankzij de draaibare schijf kan het poeder optimaal geopend en gesloten worden. Perfect voor onderweg, en een accurate dosering is altijd verzekerd!
CHEEK LOVER OIL-INFUSED BLUSH
Met deze kleurrijke gebakken blush krijgt elke look gegarandeerd een wow-factor. De koraal-perzik toon past bij alle huidtypes, geeft het gezicht een gezonde en frisse look en laat haar stralen met ultra fijne, gouden glitterdeeltjes. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed dankzij een oliecomplex met hibiscus.
GLAM & DOLL EASY WASH OFF POWER HOLD EYELINER
Deze eyeliner creëert de perfecte wing voor een expressieve oogmake-uplook en kan ’s avonds gemakkelijk verwijderd worden zonder het gebruik van make-up remover. De langhoudende en smudge-proof Easy Wash Off Power Hold Eyeliner kan elke situatie aan, van een yogaklas tot een girls night out. Tot wel 24 uur! En dankzij de innovatieve textuur is het verwijderen in de avond binnen enkele seconden gedaan, spoel simpelweg af met warm water. De ‘perfecte match’ voor de Glam & Doll Easy Wash Off Power Hold Volume Mascara.Creëer je eigen spa moment, om je lichaam, geest en ziel in harmonie te brengen en je eigen welzijn te bevorderen. Vergeet stress en laad je batterij weer op met beautyproducten die momenten van geluk creëren in je eigen huis; zoals de nieuwe Lip Pyjama Overnight Balm of de Lip Hugs Rescue Balm, met innovatieve en effectieve formules, wat hen de perfecte partners maken voor de broodnodige me-time.
WATERMELON SHINE GLOW LIP BALM
De nieuwe Watermelon Shine Glow Lip Balm is dé must-have in elke strandtas deze lente en zomer. En niet alleen vanwege de bijzondere, metalen verpakking en de fruitige geur en smaak. Kleurpigmenten reageren op de pH-waarde van de huid en bedekken de lippen zacht met een delicaat, fris roze. De balmachtige textuur geeft een natuurlijke, glowy finish.
VOLUMIZING EXTREME LIP BOOSTER “GINGER SHOT”
De Volumizing Extreme Lip Booster is verrijkt met gemberextract en zocreëert de Volumizing Extreme Lip Booster “Ginger Shot” een effectieve, volumineuze finish bij slechts één keer aanbrengen. De Lip Booster geeft een tintelend gevoel en laat een delicate geur van citroen en gember achter. De nude glinsterende textuur laat de lippen stralen.
LIP PYJAMA NIGHT MASK
Prachtige, gladde lippen na een nacht, dat krijg je met het Lip Pyjama Night Mask. Aangebracht voor het slapengaan, hebben de shea boter, de hyalurongel, het veenbeswater en de lavendelolie een diep verzachtende en voedende werking op de lippen. Dode huidcellen worden op milde wijze verwijderd en de delicate huid van de lippen voelt weer glad en soepel aan. De zachte en ontspannende lavendelgeur verzekert je van een ontspannen nachtrust, voor een ideale work-life-sleep balans.
LIP CUSHION PROTECTING MULTI-BALM
Het SOS-hulpmiddel voor droge, gebarsten lippen: achter de trendy, roze verpakking van de Lip Cushion Protecting Multi-Balm ligt een waar all-round talent. Verrijkt met hennepzaadolie, kokosnootolie en vitamine E biedt de rijke textuur optimale verzorging voor de gevoelige lippen. En de beschermende balm is niet alleen essentieel voor gebarsten lippen, het kan zelfs gebruikt worden voor andere droge delen van de huid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com