You are here: Home » Wonen » Katten- of honden knuffelen als bijbaan?

Katten- of honden knuffelen als bijbaan?

geschreven door Constance

De droom van iedere dierenliefhebber: de hele dag omringd zijn door honden en/of katten. Wist je dat je er sinds kort heel gemakkelijk je bijbaan en zelfs je werk van kunt maken?

De website van Huisdierenoppas.nl geeft jou namelijk de mogelijkheid om een eigen profiel aan te maken waarop baasjes jou kunnen vinden. Van kattenoppas tot reptielenoppas. Huisdierenoppas.nl helpt jou bij het aanbieden van jouw diensten voor de huisdieren waar jij zo gek op bent en ervaring mee hebt. Je kunt je op de website kosteloos aanbieden als huisdierenoppas op baasjes bij jou in de buurt te helpen.

Het platform, met inmiddels al meer dan 4500 oppassers verspreid over heel Nederland blijft op zoek naar nieuwe dierenliefhebbers, zegt Mark Smeets, de oprichter van het oppas platform. Mark biedt zichzelf in de vakantieperiode ook aan als kattenoppas om op deze manier katten in de buurt te verzorgen wanneer hun baasje van huis is. Er is zoveel vraag naar onze dienst, vooral in de vakantieperiodes is het enorm druk. Overal in Nederland zijn daarom nieuwe oppassen welkom, zowel op plekken waar we nu al oppassen als in steden waar we nog niet zitten.

Lijkt het jou ook leuk om je als huisdierenoppas aan te bieden? Maak dan op de website van www.huisdierenoppas.nl kosteloos een eigen huisdierenoppas profiel aan en help baasjes bij jou in de buurt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com