You are here: Home » Beauty » Isle of Paradise; selftan voor elke huidskleur

Isle of Paradise; selftan voor elke huidskleur

geschreven door Constance

Jules Von Hep, de bedenker van Isle of Paradise, snapt dat het paradijs geen plaats is maar een gevoel. Het merk is dan ook anti het bikini-ready sentiment en pro een gezonde dosis body positivity ofwel selftanning for everyBODY! En alle producten zijn vegan, dierproefvrij en organic! Alle producten zijn te koop bij Douglas.

Isle of Paradise staat voor revolutionaire zelfbruiners. Dankzij de kleurcorrigerende en superhydraterende formules kan je altijd de stralende vakantieversie van jezelf zijn! En kan je afscheid nemen van een onregelmatige teint, nare geurtjes en vlekken in je beddengoed door zelfbruiner.

Hoe creëer je de perfecte kleur?
1. Exfolieer of scrub je huid 24 uur voor het tannen. Moisturize de droge delen van de huid zoals voeten, ellebogen, knieën en enkels.
2. Breng je favoriete Isle of Paradise zelfbruiner aan zoals beschreven op het product. Was je handen hierna grondig.
3. Het duurt vier tot zes uur voordat het effect zichtbaar is – me-time! Zet de snacks klaar, bingewatch je favoriete serie of bel een vriendin. Let er wel op dat het product niet nat wordt.

En Isle of Paradise is voor elke huidskleur geschikt, je kiest gewoon de kleur die bij jouw huidskleur past; Light, Medium of Dark.
Light; Perfect voor de lichte huid, geeft een natuurlijke, glowy teint en laat de huid stralen door de unieke OXYglow
Technology
Medium; Zorgt voor een gouden teint. Het SuperBalance Complex bevat subtiele, groene pigmentdeeltjes die roodheid
verminderen. En bevat verzorgende Agastache Mexicana
Dark; Voorkomt een oranje teint dankzij het HyperViolet Complex en creëert een prachtige, diepe teint. En voedt en verzorgt de huid. De serie bestaat uit een aantal verschillende producten.

De Selftanning Drops; Deze kleurcorrigerende druppels transformeren je favoriete moisturizer, olie of serum tot een
gepersonaliseerde zelfbruiner. Gebruik twee tot vier druppels voor je gezicht en twee tot twaalf druppels voor het gehele lichaam, hoe meer druppels, hoe meer glow! Avocado-, chiazaad en kokosolie voeden de huid.

Seftanning Water; Dit revolutionaire en hydraterende product is transparant en bevat geen kleurstoffen. Self Tanning Water geeft daarom niet af en verstopt de poriën niet. Pro tip: gebruik dit product ook als setting spray voor je make-up voor een subtiele glow.

Glow Clear Self Tanning Mousse; deze mousse is  eenvoudig aan te brengen, zorgt voor een gelijkmatige teint en droogt snel. De getinte mousse brengt je in cirkelvormige beweging aan met een tanninghandschoen. En de mousse bevat geen kleurstoffen en geeft niet af! Het resultaat is een superzachte huid en met een subtiele glow. Deze teint is op te bouwen door het vaker aan te brengen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com