You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Helpt de SEETROËN tegen reisziekte?

Test; Helpt de SEETROËN tegen reisziekte?

geschreven door Constance

Een paar weken geleden heb ik de SEETROËN anti-reisziekte bril te leen gekregen voor een test. En ik wil met jullie mijn ervaringen delen.

De SEETROËN bril is bedoeld voor iedereen (vanaf 10 jaar oud) die last heeft van reisziekte, of dit nu voorkomt tijdens een autorit, vliegreis of op een boot. In de bril zit een gekleurde vloeistof waarmee de horizon wordt nagebootst zodat je zintuigen niet in de war raken en je dus niet misselijk wordt. De vloeistof beweegt in de ringen, rondom en naast je ogen, van links naar rechts en van voor naar achteren.

Het is de bedoeling dat je de SEETROËN opzet, zodra je reisziekte symptomen op voelt komen en het misselijke gevoel is na 10 tot 12 minuten volledig verdwenen. En omdat de bril glasloos is, kan je deze over een gewone bril heenzetten.

Nu word ik eigenlijk nooit echt wagenziek, behalve als ik in de bus zit en op mijn smartphone zit te kijken of aan het lezen ben en daar heb ik dit bijzondere montuur getest. En ik moet eerlijk zeggen, je valt wel op als je de bril opzet, dus daar moet je, zeker als je gebruik maakt van het openbaar vervoer wel rekening mee houden. Ik heb de SEETROËN opgedaan zodra ik een beetje licht in mijn hoofd werd en na hele korte tijd was dat gevoel helemaal weg en kon ik gewoon doorgaan met lezen.

Conclusie; deze speciale anti-reisziekte bril doet absoluut wat ie moet doen, dus ideaal voor iedereen die snel last heeft van reisziekte. Maar aan het montuur moet echt nog wat gedaan worden want je zit behoorlijk te kijk als je hem opzet, zeker in het OV. 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com