Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence Trend Edition ‘Into the snow glow’ essence Trend Edition ‘Into the snow glow’
  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Sans Soucis Outdoor Protection Sans Soucis Outdoor Protection
  • De IKEA wintercollectie komt eraan De IKEA wintercollectie komt eraan
shoppen

TASCHEN strooit met boeken

Het is weer zover, de jaarlijkse winter sale van uitgeverij TASCHEN begint as. donderdag weer! Iedereen krijgt 4 dagen lang de kans om de mooiste titels te bemachtigen met kortingen van maar liefst 30 tot 75%. Dus er is inspiratie genoeg door de honderden koopjes en ‘must have’ boeken.
De winter sale start officieel donderdag 25 januari om 10:00 tot en duurt tm. as. zondag 28 januari 18:00. Er zijn boeken over kunst, fotografie, architectuur, reizen, fashion, food en nog veel meer! De TASCHEN Warehouse Sale vindt plaats in de TASCHEN store Amsterdam en andere TASCHEN stores wereldwijd, maar ook online.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?