You are here: Home » Shoppen » Mymuesli Slanker Leven Plan

Mymuesli Slanker Leven Plan

geschreven door Constance

Goede voornemens gemaakt of ben je gewoon klaar voor een nieuwe start? Het Slanker Leven Plan van mymuesli biedt de perfecte begeleiding naar een uitgebalanceerd en bewust voedingspatroon in maar 6 weken. Samen met een voedingsdeskundige werd een 3-fasen-plan ontwikkeld dat in combinatie met een gezonde levensstijl je ondersteunt om op lange termijn je gewicht te reguleren.

Het Slanker Leven Plan van mymuesli bestaat uit een 3-fasen-plan met 2x 575g Slanker Leven Muesli per fase. Dat zijn in totaal 6 kokers voor 6 weken, ideaal voor beginners. Elke 2 weken begin je met een nieuwe Slanker Leven Muesli en ontvang je van de Slanker Leven Coach een motiverende mail met tips en workouts als perfecte ondersteuning in je persoonlijke weg naar een bewustere levensstijl.

Een kommetje Slanker Leven Muesli in de ochtend is de perfecte start van je dag, maar dit is natuurlijk niet genoeg om een gezond levenspatroon te ontwikkelen. Voor wie fit wil zijn is voldoende beweging en sport dan ook essentieel. Door bewust na te denken over je hele levensstijl met de ondersteuning van mymuesli zal je stap voor stap dichter bij je doelen komen. Waar wacht je op?

Het bijzondere aan de Slanker Leven Muesli’s zijn de Psyllium vezels, ook wel vlozaad genoemd. De kleine zaden bestaan voor 80% uit wateroplosbare voedingsvezels die opzwellen zodra er vocht bijkomt en hierdoor voor een vol gevoel zorgen. Het aandeel Psyllium vezels in de muesli wordt in iedere fase geleidelijk gereduceerd waardoor de maag stap-voor-stap aan een kleinere volume went en je sneller een verzadigd gevoel ervaart, dus kleinere porties zonder hongergevoel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com