Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Nieuwe smaken YOGI TEA Nieuwe smaken YOGI TEA
  • De frisdrank Kombucha verovert nu ook Nederland De frisdrank Kombucha verovert nu ook Nederland
  • Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola
  • Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) opent Flagship Store Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) opent Flagship Store
  • Reisbeker voor verse thee Reisbeker voor verse thee
wonen

Met de THEEPLANK 2.0 serveer je thee op een bijzondere manier

Van Bruggen Thee introduceert de THEEPLANK 2.0. Na de succesvolle introducties van de verschillende Theeplanken, is er nu een opvolger: de Theeplank 2.0. En hierop serveer je verschillende theesoorten (ook biologisch) op steigerhout.

De 2.0 uitvoering heeft leren handgrepen waardoor de theeplank gemakkelijk opgetild kan worden. En natuurlijk is deze theeplank perfect voor restaurants, maar hij is ook ideaal voor op kantoor, thuiswerkplek  of in je keuken. Op de Theeplank 2.0 passen 8 soorten thee en je hebt nog steeds genoeg ruimte op je tafel.

De Theeplank 2.0 is handgemaakt en verkrijgbaar in puur steigerhout, en je kan ook een naam in laten branden, en zo heb je gelijk een super origineel cadeau. De Theeplank 2.0 is inclusief theekaart, doseerlepel en uiteraard 8 blikjes gevuld met thee. Er is keuze uit verschillende soorten, van China Gunpowder, ook wel parelthee genoemd tot de verwarmende Aryuvedische thee. En alle theesoorten zijn verpakt in elegante blikjes met glazen deksel.

En heel leuk, want je krijgt nu 15% korting. Gebruik hiervoor de code: ‘theeplank2.0’.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?