You are here: Home » Eten & koken » Met de THEEPLANK 2.0 serveer je thee op een bijzondere manier

Met de THEEPLANK 2.0 serveer je thee op een bijzondere manier

geschreven door Constance

Van Bruggen Thee introduceert de THEEPLANK 2.0. Na de succesvolle introducties van de verschillende Theeplanken, is er nu een opvolger: de Theeplank 2.0. En hierop serveer je verschillende theesoorten (ook biologisch) op steigerhout.

De 2.0 uitvoering heeft leren handgrepen waardoor de theeplank gemakkelijk opgetild kan worden. En natuurlijk is deze theeplank perfect voor restaurants, maar hij is ook ideaal voor op kantoor, thuiswerkplek  of in je keuken. Op de Theeplank 2.0 passen 8 soorten thee en je hebt nog steeds genoeg ruimte op je tafel.

De Theeplank 2.0 is handgemaakt en verkrijgbaar in puur steigerhout, en je kan ook een naam in laten branden, en zo heb je gelijk een super origineel cadeau. De Theeplank 2.0 is inclusief theekaart, doseerlepel en uiteraard 8 blikjes gevuld met thee. Er is keuze uit verschillende soorten, van China Gunpowder, ook wel parelthee genoemd tot de verwarmende Aryuvedische thee. En alle theesoorten zijn verpakt in elegante blikjes met glazen deksel.

En heel leuk, want je krijgt nu 15% korting. Gebruik hiervoor de code: ‘theeplank2.0’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com