You are here: Home » Huis & Tuin » Morgen ligt ie in de winkel; de IKEA STOCKHOLM 2017 collectie

Morgen ligt ie in de winkel; de IKEA STOCKHOLM 2017 collectie

geschreven door Constance

Eergisteren heb ik een primeur gehad, ik heb nl. al de nieuwe IKEA STOCKHOLM 2017 collectie gezien, en vanaf morgen ligt ie ook in de winkels. En het thema van deze collectie is slow living en de Zweedse levensfilosofie ‘lagom’.

De collectie stond uitgestald in een sfeervolle woonark aan de Vecht en is een balans tussen inspanning en ontspanning. Ieder product is met veel zorg en aandacht voor kwaliteit ontworpen en is het modern Scandinavische design geschikt voor alledaags gebruik en gaat het lang mee.

De designers van IKEA hebben gebruik gemaakt van natuurlijke, sterke en duurzame materialen als rotan, mondgeblazen glas en massief essenhout. De STOCKHOLM collectie is al sinds 1984 een begrip bij IKEA. Met iedere nieuwe editie weet het woonwarenhuis te vernieuwen en te verrassen. De collectie bestaat uit 47 designproducten gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen als rotan, mond geblazen glas en essenhout.

Ik heb, heerlijk relaxend op de comfortabele STOCKHOLM sofa uitleg gekregen door de researcher ‘in life at home’ bij IKEA of Sweden Viktor Olivemark en hij vertelde dat men thuis steeds meer tijd neemt voor de alledaagse dingen. En 1/3 gelooft dat onthaasten dé manier is om de kwaliteit van leven te verbeteren en daar kan een harmonisch, huiselijk interieur waarin je makkelijk tot rust komt, aan bijdragen.

Ikzelf was gelijk verliefd op het mooie blauwe glaswerk, de rotan stoel en ook de opengewerkte kast (maar hier moet je nog even op wachten want deze wordt eind april pas verwacht).

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com