You are here: Home » Beauty » Verwijder je make-up met de Original MakeUp Eraser

Verwijder je make-up met de Original MakeUp Eraser

geschreven door Constance

Eergisteren heb ik kennis gemaakt met een aantal ‘musthaves’ van diverse schoonheids-, huidverzorgings- en make-up merken. En vandaag begin ik een super handig en fijn doekje, nl. The Original MakeUp Eraser. En hiermee verwijder je in een wip al je make-up, gewoon met warm water!

The Original MakeUp Eraser is een herbruikbare, ultra zachte make-up remover doek waarmee je in een handomdraai make-up van je gezicht haalt. Van nu af aan behoort een dubbele reiniging. nl. oog make-up remover en een extra reinigingsbeurt tot het verleden. Met de MakeUp Eraser heb je enkel warm water nodig om je make-up, en zelfs de meest hardnekkige mascara, te verwijderen.

En als je al je make-up hebt verwijdert kan je de (grovere) andere kant van de doek gebruiken om je gezicht een grondigere reiniging te geven. Daarna gaat ie gewoon de wasmachine in en is ie weer klaar voor de volgende avond.

Waarom  zou je The Original MakeUp Eraser gaan gebruiken?
• De doek reinigt je huid zonder chemicaliën.
• Je hoeft enkel warm water te gebruiken.
• Kan minstens 1000 keer in de wasmachine.
• Is ook geschikt voor de gevoelige huid.
• En is gemaakt van 100% polyester en is herbruikbaar.

En je voelt hem al aankomen, ik ga The Original MakeUp Eraser natuurlijk voor jullie testen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?