Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • Rosti Mepal introduceert de lunchpot Ellipse Rosti Mepal introduceert de lunchpot Ellipse
  • IKEA helpt je met opruimen IKEA helpt je met opruimen
  • Rosti Mepal hydro herbs kruidenpotjes Rosti Mepal hydro herbs kruidenpotjes
  • Herfstdip? IKEA zorgt voor een lange nazomer Herfstdip? IKEA zorgt voor een lange nazomer
  • Picknicken en kamperen met Rosti Mepal Picknicken en kamperen met Rosti Mepal
wonen

Rosti Mepal introduceert de kom die alles kan, de Cirqula

Jullie weten dat ik een Rosti Mepal fan ben en ik heb dan ook een aantal producten van hen in mijn keukenkasten en -lades staan. Zij komen nu met hele handige, nieuwe, kom; de Cirqula multikom.

Deze multikom is een echte duizendpoot in de keuken, want hij kan eten bewaren in de vriezer of koelkast, maar ook opwarmen in de magnetron en vervolgens kan je je gerecht direct serveren op tafel. En daarna kunnen de kommen gelijk in de vaatwasser en ze zijn daarna ook gemakkelijk op te bergen, omdat ze op elkaar en in elkaar passen.

De kom is 100% lekvrij en de handige transparante deksel (kan je gelijk zien wat erin zit) sluit zo goed af dat het eten vers blijft. En dankzij het onbreekbare materiaal kan hij tegen een stootje. De kommen zijn er in 8 verschillende maten (van 350 ml tm 3000 ml) en in de kleuren Nordic Black, Nordic White, Nordic Blue, Nordic Green, Nordic Blush en Nordic Lime.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?