Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA helpt je met opruimen IKEA helpt je met opruimen
  • Snelle opruimtips Snelle opruimtips
  • Mooie Schoenenrekken Mooie Schoenenrekken
  • Verkoopstyling, verkoop je huis! Verkoopstyling, verkoop je huis!
wonen

TA’OR schept orde in je chaos

De afgelopen dagen ben ik druk geweest met het uitmesten van mijn kleding- en schoenenkast, en ook mijn bureau heeft een schoonmaakbeurt ondergaan. Ik heb er een ontzettende hekel aan, maar orde scheppen in de chaos in je kast en je bureau geeft me wel een goed gevoel. En dat is nu precies dat TA’OR doet, want deze ‘opberghulpjes’ scheppen orde in de la en geven je overzicht.

taor-lade

TA’OR geeft je een aantal slimme oplossingen voor specifieke zaken; zoals leren doosjes (cubics) voor juwelen, of plastic cubes voor je make-up spullen. Je kan, dmv. een siliconenband, een accentkleur toevoegen en maak je in een wip een handige en compacte travelkit die je in je reistas kan meenemen. Er zijn ook houten cubics (natuur notenhout, natuur eikenhout en zwart eikenhout) en de vilten doosjes zijn perfect voor het opbergen van ‘rammelende’ bezittingen. De kleuren en de maten zijn mooi op elkaar afgestemd en hiermee kan je je eigen unieke combinaties maken.

taor-kantoor
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?