You are here: Home » Ladygadgets » TA’OR schept orde in je chaos

TA’OR schept orde in je chaos

geschreven door Constance

De afgelopen dagen ben ik druk geweest met het uitmesten van mijn kleding- en schoenenkast, en ook mijn bureau heeft een schoonmaakbeurt ondergaan. Ik heb er een ontzettende hekel aan, maar orde scheppen in de chaos in je kast en je bureau geeft me wel een goed gevoel. En dat is nu precies dat TA’OR doet, want deze ‘opberghulpjes’ scheppen orde in de la en geven je overzicht.

taor-lade

TA’OR geeft je een aantal slimme oplossingen voor specifieke zaken; zoals leren doosjes (cubics) voor juwelen, of plastic cubes voor je make-up spullen. Je kan, dmv. een siliconenband, een accentkleur toevoegen en maak je in een wip een handige en compacte travelkit die je in je reistas kan meenemen. Er zijn ook houten cubics (natuur notenhout, natuur eikenhout en zwart eikenhout) en de vilten doosjes zijn perfect voor het opbergen van ‘rammelende’ bezittingen. De kleuren en de maten zijn mooi op elkaar afgestemd en hiermee kan je je eigen unieke combinaties maken.

taor-kantoor

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com