You are here: Home » Accessoires » Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger

Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger

geschreven door Constance

De robotstofzuiger is inmiddels niet meer weg te denken en daarom breidt Samsung zijn populaire lijn van POWERbot stofzuigers uit met de VR7000 (april 2017 leverbaar). De VR7000 combineert enorme zuigkracht met een slank design waarmee het apparaat ook in de lastigste hoeken feilloos schoonmaakt. Met een hoogte van 97 mm is de POWERbot VR7000 28% kleiner dan de POWERbot VR9000.

samsung-powerbot

Het nieuwe design is bedoelt voor iedereen die verwacht dat zijn of haar robotstofzuiger ook op moeilijk bereikbare plaatsen reinigt en voldoende zuigkracht heeft om goed schoon te maken zodat je na afloop niet alsnog een ‘gewone’ stofzuiger moet pakken voor de laatste restjes stof en vuil.

De POWERbot VR7000 heeft een zuigkracht tot 20 watt en zorgt zo voor grondige reiniging. Het compacte apparaat komt bovendien probleemloos op plekken waar schoonmaken lastig is, zoals onder bedden en andere meubels.

De POWERbot reikt met Edge Clean Master tot 15 mm van de muur. Daarnaast is de borstel, met 288 mm de breedste van alle grote merken, helemaal naar voren geplaatst. Zo komt het apparaat dichtbij de muur en veegt het eenvoudig stof, haar en ander vuil op. Ook de functie Auto Shutter versterkt dit effect met een barrière die de stofzuiger meer stof laat opzuigen.

Het Self-Cleaning Brush System vergroot het gebruiksgemak van de POWERbot VR7000. Het vuil wordt midden in de borstels verzameld en vervolgens eenvoudig naar de afvalbak verplaatst. Dat scheelt aanzienlijk in het standaard onderhoud.

vr2am7070ws-aa_2

De POWERbot VR7000 is uitgerust met een aantal intelligente functies, zoals Visionary Mapping Plus en FullView Sensor 2.0. Hierdoor onthoudt de POWERbot VR7000 de indeling en het oppervlak van kamers en weet de stofzuiger precies waar de vieze delen zich bevinden om er extra aandacht aan te besteden. Ook maakt de stofzuiger nauwkeurig schoon rond kleine obstakels (tot 10 mm).

Intelligent Power Control past de zuigkracht automatisch aan en optimaliseert de reiniging afhankelijk van het type ondergrond. Wanneer de POWERbot VR7000 bijvoorbeeld van een hardhouten vloer overgaat op tapijt, past de stofzuiger de zuigkracht aan. Net als de meeste huishoudelijke apparaten van Samsung is de POWERbot VR7000 helemaal klaar voor de toekomst en het Internet of Things, want de robotstofzuiger is op afstand te bedienen via een app. Vanaf een smartphone of ander mobiel device start en stop je de stofzuiger, stel je schoonmaaktijden in, en check je de reinigingsgeschiedenis.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Anne 3 januari 2017 - 09:01

Zo onzettend ideaal voor moeders zoals ik die een hekel hebben om hun tijd te verdoen aan allerlei huishoudelijke klusjes. Mijn vorige robotstofzuiger heeft (brand)schade opgelopen toen hij vast kwam te zitten onder de gaskachel… nu weer aan het sparen voor een nieuwe

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com