You are here: Home » IKEA » IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting

IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting

geschreven door Constance

 

De kortste dag ligt inmiddels alweer achter ons en de opmaat naar de zomer is begonnen! Maar voorlopig hebben we nog wel last van donkere ochtenden en middagen en daarom zorgt IKEA voor wat licht in de duisternis; van stoere designlampen tot led-verlichting op zonne-energie en een industriële led-bureaulamp waarmee je ook je mobiele telefoon kan opladen (vanaf februari as.).

04_ph139202_a_ikea_ps_collectie

Led-lampen gaan gemiddeld 20 jaar mee en verbruiken 85 procent minder energie dan traditionele gloeilampen. Daarnaast bevat led geen kwik, is het volledig recyclebaar en vriendelijk voor je portemonnee. Bovendien is led een sfeermaker eerste klas: je kan de verlichting zo warm en helder maken als je zelf wilt. En wist je dat sommige led-lampen zelfs op zonne-energie werken?

01_ph140660_a_hovnas_vloerlamp

De nieuwe HOVNÄS vloerlamp is geïnspireerd op de natuur. De roestvrijstalen designboom heeft fonkelende led-lampjes aan het uiteinde van iedere ‘tak’. Daardoor lijkt het alsof er vuurvliegjes in je huis zweven. Het duurzame licht is ook eenvoudig te dimmen.

02_pe614485_b_hektar_led_bureaulamp

IKEA combineert het beste van led-verlichting met een superpraktische manier om je telefoon op te laden in stoer industrieel design. Reserveer dus maar ruimte op je bureau, want de nieuwe HEKTAR led-bureaulamp met draadloos opladen komt eraan (vanaf april 2017).

03_ph140061_a_solvinden_hanglampen

De feestelijke SOLVINDEN hanglampen zijn Led-lampen die werken op zonne-energie. Je hangt ze, overdag, buiten op om te laden en dan verlichten ze na zonsondergang je terras of tuin. En tijdens die winterbarbecue of die heerlijke avonden rond de vuurkorf mag de SOLVINDEN led-tafellamp niet ontbreken. De schemerlamp op zonne-energie in bohemian style is de sfeermaker zodra de zon ondergaat.

In de IKEA PS 2017 collectie vind je dimbare tafel- en vloerlampen maar ook een industriële led-lamp in een stalen kooi.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?