You are here: Home » Vaderdagtip; ETOS for Men

Vaderdagtip; ETOS for Men

geschreven door Constance

Kantoor airco, scheren, stress, Uv-straling, als man wil je je huid natuurlijk ook zo lang mogelijk fris en gezond houden. Etos introduceert daarom een geheel nieuwe skincare-lijn, speciaal voor mannen.

De mannen gezichtsverzorging bestaat uit 3 lijnen; ‘normal’, ‘sensitive’ en ‘active
energy’, zodat er altijd een product is dat het best bij jouw huid en lifestyle past.
Alle producten trekken snel in, plakken niet en zijn dermatologisch getest. Niet alleen voor dames is Etos dé plek voor de beauty essentials. Ook mannen kunnen bij Etos terecht voor hun dagelijkse gezichtsverzorging. Etos lanceert namelijk een nieuwe heren gezichtverzorgingslijn met 7 producten, speciaal afgestemd op de huidbehoeftes van de man.

Er wordt vaak gedacht dat een aftershave balm en face cream inwisselbaar zijn. Maar ze hebben beiden wel degelijk hun eigen unieke functie. Een aftershave balm is speciaal ontwikkeld om de huid direct na het scheren te verkoelen, scheerirritatie te verminderen en de huid te kalmeren. Het doel van een face cream is de huid te hydrateren en te voeden. Een face cream helpt dus bijvoorbeeld bij een droge huid, maar vermindert niet de eventuele irritatie na het scheren. Een cocktail van beiden pakt alles aan. Stap één is de aftershave balm – even laten intrekken – en dan stap twee de face cream.

Etos Face Cream for men hydrateert, verzorgt en verzacht de huid. Etos Aftershave Balm for men verzorgt en kalmeert de huid direct na het scheren en helpt bij het voorkomen van een droge en trekkerige huid. Etos Face Cream Sensitive for men is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Bevat 0% alcohol, hydrateert de huid intensief, verzorgt en verzacht de snel geïrriteerde huid. Etos Aftershave Balm Sensitive for men is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en helpt bij het voorkomen van een droge en trekkerige huid én kalmeert de snel geïrriteerde huid direct na het scheren. Bevat 0% alcohol. Etos Face Wash Sensitive for men reinigt de gevoelige huid op milde wijze, hydrateert en verfrist. Verrijkt met aloë vera om een droge en trekkerige huid te voorkomen.

Etos Face Gel Active Energy for men verzorgt en hydrateert de huid intensief. Verrijkt met anti-aging Q10, cafeïne en vitamine B complex om de huid extra te verkwikken. De vloeibare gelformule bevat een luchtige textuur aan en trekt daardoor extra snel
in. Ideaal voor de gecombineerde tot vette huid. Etos Face Gel Active Energy for men verzorgt en hydrateert de huid intensief. Verrijkt met anti-aging Q10, cafeïne en vitamine B complex om de huidextra te verkwikken. De vloeibare gelformule bevat
een luchtige textuur aan en trekt daardoor extra snel in. Ideaal voor de gecombineerde tot vette huid.

 

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com