Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Brouw je eigen bier met de MiniBrew

Op de rand van het oude naar het nieuwe jaar wil ik nog een super handig Ć©n leuk apparaat met jullie delen, nl. de Minibrew. En met de Minibrew kan je je eigen bier brouwen, laten afkoelen en gisten.

minibrew

De Minibrew, met de bijbehorende app, is een Nederlands alles-in-1 systeem dat je aanstuurt dmv. de app. En voor de 1e keer zijn de processen van het brouwen, afkoelen en gisten gecombineerd in 1 apparaat. Je brouwt al bier in 3,5 uur met behulp van de speciaal ontworpen software. Hierna volgt een week het semi-automatische fermentatieproces waaruit uiteindelijk 5 liter bier ontstaat. De app verbindt je met een globaal netwerk van andere bierbrouwers en ambachtelijke brouwerijen, om inspiratie te vinden voor recepten en om smaken met elkaar te delen.

minibrew-app

In de Minibrew-bibliotheek zitten meer dan 50 brouwrecepten waarbij natuurlijke ingrediƫnten worden gebruikt om de kwaliteit van de smaak te behouden en tegelijk de met de tijd beproefde tradities in stand te houden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?