You are here: Home » Accessoires » Test; Smartphone accessoires

Test; Smartphone accessoires

geschreven door Constance

Zoals ik vorige week al schreef heb ik 2 smartaccessoires ontvangen voor een test. Het gaat om een draadloze QI oplader en een Mini Fan die je aansluit op je micro-usb en/of lightning aansluiting.

wp_20161229_19_01_10_pro

In de doos zit de QI draadloze oplader en een usb micro kabel. Je sluit de kabel aan op de oplader en het stopcontact en daarna zie je 2 seconden een witje lichtje branden. Zodra je je smartphone op de oplader legt wordt het licht blauw en weet je dat je telefoon wordt opgeladen. En als je batterij vol is, wordt het lampje groen. En je kunt aan de voorkant vd oplader ook nog 2 losse usb snoeren inpluggen, zodat je ook je tablet, iPad of e-reader (met draad) kan opladen.

Een gadget van andere orde is de Mini Fan. Je zet deze kleine ventilator op het stroom aansluitpunt (hij is geschikt voor micro-usb en lightning aansluitingen) en er waait gelijk een frisse windstroom. Natuurlijk is het een acceesoire met een hoog ‘fun’ gehalte, maar ik heb de afgelopen dagen in Taipei doorgebracht waar het op 1e kerstdag boven de 25 graden was en daar kwam de Mini Fan goed van pas. En dat geldt ook tijdens een warme dag, als je lekker aan het zwembad of strand ligt en boek aan het lezen bent want je hoofd blijft heerlijk koel.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com