Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Blijf lekker bewegen met Physalis Blijf lekker bewegen met Physalis
  • Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust
  • Last van een winterdip? Met Physalis ga je slank en energiek de zomer in Last van een winterdip? Met Physalis ga je slank en energiek de zomer in
  • Physalis biologische essentiële oliën, voor lichaam en geest Physalis biologische essentiële oliën, voor lichaam en geest
shoppen

Physalis helpt je met je winterweerstand

De winter is bij uitstek de periode waarop je last kan krijgen van verkoudheid, keelpijn en andere klachten. Physalis kan ervoor zorgen dat je weerstand op peil blijft (of verhoogd wordt) en heeft ook een aantal producten voor het bestrijden van een loopneus, keelpijn en verstopte luchtwegen. Als stewardess kom ikzelf ook regelmatig tot vaak in contact met hoestende en proestende passagiers en ook temperatuurverschillen helpen niet echt, daarom slik ik zelf ook weerstandsverhogende preparaten.

Zoals het oude spreekwoord zegt, voorkomen is beter dan genezen. En om je weerstand te verhogen en je luchtwegen te ondersteunen zijn er de Echinacea producten. De Echinacea forte bio siroop met biologische rode zonnehoed, vlierbessen en vlierbloesems. Echinacea forte plantendruppels, en dit is een extra sterke complex dat de natuurlijke weerstand ondersteunt. Propolos forte bio, met Propolis en Vitamine C. En verder zitten er in deze serie ook nog de Echinacea forte tabletten en de Echinacea + Propolis Bio plantendruppels.

Moet er keelpijn bestreden worden? Daarvoor is de Eucalyforce serie bedoeld. Vaak wordt je keel door het vele hoesten rauw en pijnlijk. Om je keel te verzachten bevat de Eucalyforce keelspray propolis, plantenextracten als tijm en weegbree, en zijn er ook nog essentiële oliën als eucaluptus en munt aan toegevoegd om je keel te beschermen. Ook helpt het zuigen op de Eucalyforce keelpastilles. De pastilles hebben extracten van vlier, rode zonnehoed, echte heemst, echt tijm en eucalyptus en deze ondersteunen de natuurlijke weerstand en het comfort van de bovenste luchtwegen. Vitamine C versterkt het immuunsysteem. De Eucalyforce Bio gummies zijn zachte gummies met natuurlijke eucalyptus, menthol en ravintsara. Deze kruiden kunnen verlichtend werken wanneer je last hebt van je keel en/of verkouden bent. De Echinacea forte Bio gummies Acerola bevatten natuurlijke Echinacea en Acerola die kunnen helpen bij de ondersteuning van de weerstand. Deze lijn bevat verder nog een Eucalyforce siroop (Bio en Suikervrij). Heb je last van een verstopte neus? De Eucalyforce essential mix heeft 12 essentiële oliën die je keel verzachten en kalmeren en de luchtwegen en neus weer vrij maken om makkelijker te kunnen ademen en als extra kan je ook de Eucalyforce neusspray gebruiken.

verstuiver

Zoals ik al eerder heb geschreven heeft Physalis een uitgebreid Aromatherapie assortiment. Het assortiment bestaat uit 54 essentiële oliën, elk met hun specifieke effect. De essentiële oliën zijn bij uitstek geschikt voor gebruik tijdens een heerlijke massage, een rustgevend bad of een verkwikkende douche. Ook kunnen ze zorgen voor een prettige geur in huiskamer of kantoor. Bovendien helpen essentiële oliën de keel en de luchtwegen te verzachten en kalmeren. Voor weerstand, verkoudheid, kriebelhoest en keelpijn kunnen Rozemarijn, Eucaluptus en Lavendelsalie helpen. De oliën kan je op verschillende manieren gebruiken; Dagelijks 1 à 2 druppels verdund in een theelepel honing of in een kruideninfusie en je zal snel merken dat het ademen weer comfortabel voelt. Bij een lichaamsmassage of in warm bad, in een verstuiver of een aromabrander.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?