Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Rosti Mepal introduceert de lunchpot Ellipse Rosti Mepal introduceert de lunchpot Ellipse
  • Rosti Mepal introduceert de kom die alles kan, de Cirqula Rosti Mepal introduceert de kom die alles kan, de Cirqula
  • Picknicken en kamperen met Rosti Mepal Picknicken en kamperen met Rosti Mepal
shoppen

Rosti Mepal hydro herbs kruidenpotjes

Verse kruiden, in een pot, zijn heel leuk én lekker, in de keuken, alleen krijgen ze vaak te weinig water. Hoeveel potjes met basilicum en munt ik in de loop van de tijd al heb weggegooid, dat wil je niet weten. En na je vakantie weet je gewoon dat de kruiden rijp voor de afvalbak zijn, want ze zijn verdroogd.

grote kruidenpot

Rosti Mepal biedt met de hydro herbs kruidenpotjes de perfecte oplossing om kruiden in de keuken langer vers te houden. De kruidenpotten zien er mooi uit en hebben een speciaal hydrosysteem, waarmee wordt voorkomen dat de kruiden snel uitdrogen. Het kruidenpotje is verkrijgbaar in 3 maten en diverse leuke kleuren. Past in elke keuken!

dubbele kruidenpotten

Hoe werken de hydro herbs potjes? De pot bestaat uit twee delen. Je vult het onderste gedeelte met water, en plaats de plant met bak in het bovenstuk. Via de bijgeleverde pin met katoenen hydrokoord, dieje  in de grond van het kruidenplantje prikt, neemt de plant exact de juiste hoeveelheid water op. Het waterreservoir hoef je nu nog maar één tot twee keer in de week bij te vullen.

[youtube]https://youtu.be/F0FroQZ2QZk[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?