You are here: Home » IKEA » De IKEA wintercollectie komt eraan

De IKEA wintercollectie komt eraan

geschreven door Constance

Ik weet het, het is nu momenteel boven de 30 graden, maar toch kan ik het niet laten om alvast een preview van de nieuwe IKEA wintercollectie te geven. Kan je niet wachten om je huis in de winter- of kerstsfeer brengen? Vanaf oktober kan je bij IKEA terecht voor de complete feestelijke wintercollectie.

00_PH138128

De kerstboom versieren is een feest op zich. Gelukkig hebben de designers van IKEA zich uitgeleefd op prachtige kerstballen en -hangers. Houd je eigen pre-party en versier de kerstboom met de VINTER kerstversiering. Van papieren hangers in geometrische vormen tot zilveren uiltjes en kerstrode harten.

03_PH138151_c

Er gaat tijdens de feestdagen niets boven home made koekjes. En daar heb je deze winter maar 2 ingrediënten voor nodig: kant-en-klaar PEPPARKAKA gemberkoekjes-deeg en de feestelijke VINTER uitsteekvormpjes. Succes verzekerd! Heb je ze nog niet allemaal zelf opgegeten? Geef je koekjes dan cadeau in de luxe VINTER cadeaubox.

02_PH138120_c

 

Wil je deze kerst een keer iets anders dan een kerstboom? Maak dan een design statement met de STRÅLA kandelaar. Deze gestroomlijnde sfeermaker in de vorm van een kerstboom werkt op led-verlichting. En is dus niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens beter voor het milieu.

 

Laat je huis deze winter stralen met de sfeervolle STRÅLA verlichting. Het robuuste STRÅLA led-lichtsnoer is niet alleen sfeervol, maar ook stoer. Prachtig in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of op de gang. Op zoek naar originele tafeldecoratie? De STRÅLA led-box is een echte sfeermaker.

05_PH138146_d

Cadeaus inpakken een gedoe? Niet met de VINTER collectie van IKEA. De luxe VINTER cadeauboxen en -tassen met folklore prints zijn een cadeau op zich. Personaliseer je cadeaus met feestelijke stickers en tape.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com