You are here: Home » Keuken » Siemens koelkast met hyperFresh functie, speciaal voor deze warme dagen

Siemens koelkast met hyperFresh functie, speciaal voor deze warme dagen

geschreven door Constance

Herken je dit? Je hebt net je eten klaarstaan in de koelkast, maar dan vragen je buren of vrienden of je komt bbq-en. Wat doe je dan? Sommige mensen vinden dit ‘zonde’ van je eten en laten de barbecue schieten. Maar dat wil je toch niet? Siemens helpt je en heeft hiervoor de hyperFresh functie. En hyperFresh (een functie in nieuwe koelkasten van Siemens) houdt het eten langer vers dmv. slimme sensoren.

image-2016-07-23

Het klinkt heel mooi: voedsel dat langer vers blijft. Maar hoe werkt dat precies? Dmv. iSensoric-technologie stellen de koelkasten van Siemens op basis van acht sensoren zelf de ideale temperatuur in en houden deze temperatuur constant. Het vershoudsysteem hyperFresh premium zorgt er écht voor dat vis en vlees, en groenten en fruit tot drie keer langer vers blijven, omdat je naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid kan reguleren. Het avondeten dat voor vanavond gepland staat pas morgen of overmorgen klaarmaken, is dus geen probleem. De twee lades voor de afzonderlijke productgroepen kunnen nauwkeurig ingesteld worden op temperaturen van -1 ºC tot +3 ºC. In de groente- en fruitlade kan ook de luchtvochtigheid ingesteld worden voor het ideale klimaat en dat komt de versheid en smaak ten goede.

Hoe vaak de koelkastdeur ook open gaat en er dus warme lucht bij komt, de hyperFresh koelkasten blijven toch altijd goed gekoeld door de functies superCooling en superFreezing. Deze functies verhogen tijdelijk de prestaties van de koelkast, waardoor de nieuwe boodschappen en de producten die er al in liggen snel goed gekoeld zijn en daardoor langer goed blijven. De koude lucht wordt ook evenredig verspreid door het Multi Airflow systeem. Het maakt dus niet uit of je producten helemaal bovenin of op het onderste plateau in de koelkast bewaart: het blijft overal even koel en dus vers. Als kers op de taart hebben de koelkasten de noFrost functie en hiermee hoeft het vriesgedeelte nooit meer ontdooid te worden. Dat betekent dat deze slimme koelkast niet alleen eten langer vers houdt, maar ook dat er geen tijd verspild hoeft te worden aan het wegbikken van dikke lagen ijs aan de wand van de vriezer.

Hieronder staan nog een aantal handige features van de Siemens koelkasten;

– De opslagcapaciteit van 480 liter scheelt heel wat ritjes naar de supermarkt voor de slimme winkelaar. Door de geavanceerde vershoudtechnologie blijft al dat eten ook nog extra lang goed.
– De hyperFresh koelkasten zijn pas écht kasten, ze zijn nl. 80 cm. diep en 70 cm. breed.
– Er hoeft geen ruimte achter of naast de koelkast vrij te zijn voor de condensor. Die ruimte wordt bespaard en komt de inhoud van de koelkast ten goede.
– De slimme verlichting zorgt ervoor dat alle hoeken goed zichtbaar zijn, waardoor voedsel minder vaak vergeten en dus verspild wordt!
– Het besturingssysteem zit aan de buitenkant van de koelkast, dus er gaat geen koude lucht en energie verloren bij het instellen van de koelkast. Instellen kan ook op afstand door middel van de Home Connect app. De hyperFresh lades alvast goed instellen doe je dus gewoon vanuit de supermarkt.
– De hyperFresh koelkasten zijn er in vrijstaande en inbouwmodellen.

image-2016-07-23 (1)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com