You are here: Home » Home gadgets » Dyson Cinetic Big Ball TM stofzuiger zet zichzelf weer rechtop

Dyson Cinetic Big Ball TM stofzuiger zet zichzelf weer rechtop

geschreven door Constance

Wie herkent dit niet? Je bent aan het stofzuigen en je stofzuiger valt, vanzelf, om. Maar Dyson heeft hiervoor de oplossing, want met de Dyson Cinetic Big Ball TM stofzuiger komen de ingenieurs met een volledig nieuw concept van de sledestofzuiger. Want stofzuigers die omvallen, stofreservoirs die vies en onhandig zijn om te legen, slangen die in de weg kunnen zitten en accessoires die tegenvallen, dat wil je dus niet.

 

De Cinetic Big Ball TM is compact en gestroomlijnd en het is de enige stofzuiger die zichzelf weer rechtop plaatst wanneer hij is omgevallen. Dat kan doordat alle componenten van de stofzuiger in de Ball passen, met het zwaartepunt zo dicht mogelijk bij de grond. Door alles in een afgeronde ‘huis’ met een laag zwaartepunt te plaatsen, zal de stofzuiger door de zwaartekracht vanzelf weer overeind rollen wanneer hij omgestoten wordt.

leewilson

 

Én het is de enige stofzuiger zonder onderhoud en zonder verlies aan zuigkracht, aangezien er geen vuile filters te wassen of te vervangen zijn en geen stofzuigerzakken gekocht hoeven te worden. Bij het legen van het reservoir schraapt een siliconenkraag langs het rooster aan de buitenkant van de cyclonen, waardoor het vuil efficiënt verwijderd wordt en direct in de afvalbak terecht komt. Het is niet nodig het vuil aan te raken of in het reservoir te graaien. Het reservoir is 33% groter dan bij voorgaande Dyson stofzuigers.

De flexibele handgreep op de buis wentelt nu in drie richtingen. Zo kan je 360° bewegen en nog gemakkelijker schoonmaken. De buis is langer dan bij voorgaande Dyson stofzuigers en kan tot 1250mm verlengd worden. Aangezien de slang dichter tegen de buis aanzit, neemt ie ook minder opslagruimte in beslag.

leewilson

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?