Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wil je een Babboe elektische bakfiets testen Wil je een Babboe elektische bakfiets testen
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
wonen

Test; Philips Ambiglow Plus Base Monitor door Testman

Testman verbaast zich er vaak over dat zoveel mensen elke dag achter een computerscherm zitten, maar vaak bezuinigen op een extern scherm. Ze werken zelfs op vaste werkplekken met een relatief klein scherm of soms een verouderd extern scherm. Dit terwijl je vaak uren achter een scherm doorbrengt en de technologie op dat gebied steeds beter wordt. En weet dat een goed scherm zorgt dat je ogen minder vermoeid raken of dat je überhaupt energieker achter je computer zit.

monitor voorkant

In dat kader mocht testman recent een externe Philips monitor, de Philips Ambiglow Plus Base, testen, een waarbij zelfs ambilight in verwerkt is. Wat wil testman daarover kwijt? Allereerst goed om te weten, testman werkt dagelijks met een Macbook Pro 13 inch met een retina display. En is dus een verwende gebruiker. Maar werkt wel graag met een extern groter scherm, al was het alleen maar omdat hij dat overzichtelijker vindt. Nu maakt Apple kwalitatief zeer goede externe schermen. Zeer goed, maar ook kostbaar. Maar eerlijk is eerlijk, de kwaliteit is super en je ziet het er ook wel degelijk aan af. En die kwaliteit zie je dus ook terug in het rustgevend zijn voor je ogen. We gaven het al eerder aan, wel zo belangrijk wanneer je elke dag weer veel uren achter je scherm doorbrengt. Testman was tot nu toe geen schermen tegengekomen die het niveau van die van Apple hadden.

monitor achterkant

Maar eerlijk is eerlijk, de door testman gebruikte Philips is haarscherp en zorgt ook na uren werken, geen vermoeidheid in de ogen. En heeft dus ook een ambilight module, waardoor je bijvoorbeeld in de ochtend, in de middag of in de avond of nacht licht kan bijschijnen, dat zorgt voor een extra energieboost. Wat testman verder opviel, is dat dit een monitor is, die je ook met veel plezier in de huiskamer plaatst. Het is een mooi apparaat en het is wel een luxe om zo’n extra scherm thuis te hebben. De prijs voor de Philips monitor is….

Al met al een prima aankoop voor mensen die veel achter een computer doorbrengen (en dat worden er steeds meer), voor wie een scherm zoekt dat ook in de huiskamer, maar ook op je werkkamer er prima toont. En voor wie het leuk en handig vindt gebruik te maken van de ambilight module, die voor extra energie kan zorgen.

Dus ja, testman zal haar missen, het scherm. Elke dag keek testman haar recht in de ogen, maar ze moest weer terug naar haar huis, testman achter latende…….

ambiglow base
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?