Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IFA Berlijn 2016 IFA Berlijn 2016
  • Bose introduceert de Wireless QC Noice Cancelling & Wireless Sport headsets Bose introduceert de Wireless QC Noice Cancelling & Wireless Sport headsets
  • Test; Philips draadloze headset met ruisonderdrukking Test; Philips draadloze headset met ruisonderdrukking
  • Teufel en Raumfeld Brandstore geopend in Amsterdam Teufel en Raumfeld Brandstore geopend in Amsterdam
  • Test; Teufel Rockster XS Test; Teufel Rockster XS
  • Test; Teufel ROCKSTER XS Test; Teufel ROCKSTER XS
shoppen

Teufel lanceert Mute headset & BAMSTER XS

Mijn favoriete audio-merk Teufel heeft 2 nieuwe producten gelanceerd; de Mute-headset en de Bluetooth speaker BAMSTER XS.

teufel headset

De Teufel Mute is de 1e noise cancelling headset van Teufel en is daardoor ideaal tijdens trein- of vliegreizen maar ook in drukke kantoortuinen.Hoe werkt noise cancelling nu precies? Teufel legt dit voor je uit; het principe van actieve ruisonderdrukking (‘Active Noise Cancelling’, afgekort ANC) is gebaseerd op anti-geluid. Om de omgevingsgeluiden uit te schakelen, wordt er in de oorschelp een geluid met tegengestelde polariteit opgewekt. Geluid en anti-geluid heffen elkaar zo op. In combinatie met de zachte oorkussens van hoogwaardig proteïneleer die het oor goed omsluiten en dus isolerend werken, is het vervolgens mogelijk om van een (bijna) complete stilte te genieten. Aan het linkeroor bevindt zich een knop waarmee de ruisonderdrukking aan- en uitgeschakeld wordt. Twee keer drukken op de knop stopt zowel de muziek als ook het ANC, aankondigingen op het vliegveld, het station of een vraag van een medepassagier zijn in deze modus duidelijk verstaanbaar. Een AAA-batterij in de rechter oorschelp levert ongeveer 40 uur lang de benodigde energie voor het ANC. Is de batterij leeg, dan werkt de ruisonderdrukking niet meer. Maar in tegenstelling tot de meeste koptelefoons met noise cancelling kan de Mute dan wel nog gewoon muziek afspelen.

mute headset

De Mute is dan perfect voor iedereen die onderweg wil ontspannen of wil werken en die tegelijkertijd ook veel belang hechten aan een goede geluidskwaliteit. Geen storende geluiden meer, maar een aangename rust of volledige aandacht voor de muziek. De Mute heeft twee grote lineaire HD-drivers en neodym-magneten voor een diep en gebalanceerd geluid en is een van de meest ‘bassy’ koptelefoons met ruisonderdrukking die er op de markt zijn. Bij de Mute krijg je een draagtas, jack kabel en een vliegtuigadapter.

bamster xs

De BAMSTER XS is de kleinste portable speaker van Teufel en weegt slechts 200 gram en een speelduur van maar liefst 14 uur. En door het kleine formaat past deze compacte speaker gemakkelijk in je tas,  broek- of jaszak waardoor een goede sound altijd binnen handbereik is.

De BAMSTER XS heeft een hoog, zuiver geluidsniveau en klinkt de bas krachtig. Extra features als de geïntegreerde microfoon, de Play/Pause/Volume-knop plus de shockproof behuizing en de meegeleverde accessoires, een vilten etui, karabijnhaak, USB- en AUX-kabel en antislip matje maken de BAMSTER XS compleet, ‘ready to go’ en speelklaar.

bamster xs met hoes

Beide nieuwe Teufel accessoires zijn online te bestellen en natuurlijk live te bewonderen in de Teufel Brandstore in Amsterdam.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?