Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Fitbit lanceert de Fitbit Charge 3 Fitbit lanceert de Fitbit Charge 3
  • Test; de Tile Style Pro Test; de Tile Style Pro
  • Test; Huawei Fit smartwatch Test; Huawei Fit smartwatch
  • Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch
  • Test; Fossil Q Grant Hybrid horloge vs Michael Kors Bradshaw Test; Fossil Q Grant Hybrid horloge vs Michael Kors Bradshaw
  • Fossil lanceert modieuze smartwatches Fossil lanceert modieuze smartwatches
ladygadgets

Fitbit lanceert Fitbit Blaze smartwatch

Jullie weten dat ik al een aantal jaren een fan ben van Fitbit. En Fitbit zit niet stil want zij hebben een nieuwe smartwatch gelanceerd, de Fitbit Blaze.

fitbit blaze aan pols

Deze smartwatch heeft een groot aantal functies zoals de Fitstar by Star on-screen oefeningen, Connected GPS, PurePulse hartslagmeter en SmartTrack automatische bewegingsdetectie die zorgt voor extra motivatie en hoger rendement.

De Blaze heeft een strakke vormgeving met eenvoudig verwisselbare polsbanden en frames, en een schitterend fullcolour touchscreen met diverse wijzerplaten. En ook geeft de Blaze ook oproep-, sms- en afspraakmeldingen en de batterij gaat 5 dagen mee.

Behalve dat Fitbit Blaze een bewegingsarmband is zijn er aantal nieuwigheden die ik hier verder zal belichten. FitStar Personal Trainer on-screen workouts geven duidelijke instructies en animaties voor drie van de populairste personal trainer-workouts van FitStar: Warm It Up (8 minuten), 7 Minute Workout en 10 Minute Abs. Elke workout is gratis en op elk moment zonder app of smartphone te activeren, zodat je altijd en overal een snelle en effectieve workout kunt doen.
Connected GPS helpt je om, bij verbinding met de GPS van je smartphone, slimmer te trainen met real-time info over onder meer afstand, tempo, snelheid en tijd per kilometer. Na iedere training worden de statistieken draadloos gesynchroniseerd met het Fitbit dashboard, zodat route, snelheid en hoogtemeters gedetailleerd kunt uitlezen.
PurePulse continue polsslagmeting helpt om meer uit de training te halen met behulp van inspanningszones, zodat je op verschillende intensiteitsniveaus kunt trainen en je je calorieverbranding beter kunt volgen. PurePulse geeft ook inzicht in je algehele conditie door de dag heen met informatie over hartslag in rust en trendoverzichten, allemaal zonder hinderlijke borstband.
Multi-sport modus houdt specifieke activiteiten bij, zoals fietsen, cardio, hardlopen, gewichtoefeningen, yoga en meer – allemaal met relevante, verhelderende real-time statistieken. PurePulse wordt in de Multi-sport modus geoptimaliseerd voor nog nauwkeuriger hartslagmeting, wat vooral belangrijk is tijdens intensieve workouts.
SmartTrack automatische activiteitsdetectie herkent automatisch verschillende bewegingsvormen, zoals fietsen, wandelen en hardlopen met algemene categorieën zoals aerobic-trainingen (o.a. Zumba®, cardio-kickboksen en ritmische danslessen), en verschillende sporten (zoals tennis, basketbal en voetbal). Het houdt je scherper en gemotiveerder en je trainingen worden in de Fitbit app opgeslagen en geanalyseerd, zodat je vooruitgang nauwkeurig kunt volgen en plannen.

fitbit blaze

De smartwatch geeft dmv. Bluetooth Smart connectiviteit oproepen, sms’jes en agendameldingen aan je door via schermberichten en een trilfunctie, zodat je in een oogopslag kunt zien wat er binnenkomt.
Accepteert of weigert oproepen direct als Fitbit Blaze met een compatibele smartphone is verbonden.
Motiveert jezelf met muziek tijdens de workout en bedien on-screen playlists en geluidssterkte van je connected smartphone. Legt je nachten vast met automatische slaapmonitoring. Weet hoe lang en diep je slaapt, en laat je wekken door een stil trilalarm. En hij werkt met meer dan 200 mobiele apparaten op basis van Android, iOS en Windows.

Ik hoop natuurlijk dat ik binnenkort in de gelegenheid ben om de FitBit Blaze voor jullie te gaan testen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?