You are here: Home » Shoppen » Mymuesli lanceert 3 nieuwe gezonde ontbijtmixen

Mymuesli lanceert 3 nieuwe gezonde ontbijtmixen

geschreven door Constance

Heb je goede voornemens gemaakt? Mymuesli gaat je helpen om 1 van deze voornemens vol te houden, dmv. een uitgebalanceerd ontbijt, want mymuesli lanceert 3 nieuwe gezonde ontbijtmixen. Dexe Mymuesli mixen zijn samengesteld met voedingsexperts en dus ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een healthy way of living. De mixen zijn Matcha-Muesli, Figuurfit-Muesli en de 40%-Protein-Muesli.

matcha

MATCHA-MUESLI; Matcha (groene thee) wordt al eeuwen in Japan gedronken. Matcha is groene thee fijngemalen tot poeder. Deze oudste en meest exclusieve groene theesoort uit Japan staat bekend om zijn gezonde eigenschappen: zo bevat het een hoog gehalte antioxidanten die zorgen voor een goede stofwisseling, heeft het een ontgiftende werking op het lichaam en verbeteren de vele vitamines het immuunsysteem. Daarnaast heeft het een rustgevende werking, verhoogt het je concentratie en geheugen én verbetert het je energieniveau. Genoeg redenen dus om deze verkwikkende superfood te verwerken in een muesli. Samen met pistachenoten, frisse stukjes appel, zoete abrikozen en wat melk of yoghurt, heb je een heerlijk krachtig ontbijt.

figurfit

FIGUURFIT-MUESLI; Dit is de ideale muesli voor een bewuste en evenwichtige start van de dag. Het is een caloriearme muesli, die je dankzij de vlozaden een langer verzadigd gevoel bezorgd. Vlozaden zijn rijk aan voedingsvezels en nemen, onder invloed van vocht, tot wel 50 keer hun grootte in omvang toe. Dit zorgt ervoor dat je langer vol zit en minder behoefte hebt om te snacken. Deze muesli zit boordevol fruit, waaronder banaan, granaatappel, vijgen, aardbeien en zwarte bessen. De zonnebloempitten geven een extra bite aan het geheel. Good to know: de Figuurfit-Muesli is lactosevrij en dus perfect te combineren met een plantaardige yoghurt of melk op basis van soja of amandelen!

sportmuesli

40% PROTEÏNE-MUESLI; deze mix is speciaal voor iedereen die actief beweegt. Proteïnen en eiwitten vormen hierbij een belangrijke basis en ondersteunen bij spieropbouw. De 40% Proteïne-Muesli heeft een zeer hoog proteïnegehalte, slechts 15% koolhydraten, bevat geen toegevoegde suikers en is dankzij de plantaardige eiwitten ook geschikt voor veganisten. De basis van deze biomuesli wordt gevormd door SOCAS protein-flakes, die volledig uit sojabonen bestaan. Daarnaast zijn de chia zaden rijker aan proteïne en voedingsvezels dan vele andere graansoorten, terwijl ze minder koolhydraten bevatten. Deze low-carb muesli met zoete appelstukjes, lekkere abrikozen, granaatappelzaden en amandelen eet je het best met yoghurt of magere kwark. De mix is niet alleen ideaal als ontbijt, maar ook lekker als topping op een salade of in een powershake.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com