You are here: Home » Accessoires » Weltevree Brandstore in Amersfoort

Weltevree Brandstore in Amersfoort

geschreven door Constance

Ik heb in het verleden al een paar keer aandacht geschonken aan een aantal producten van Weltevree. En dit Nederlandse design woonmerk heeft nu een Brandstore geopend in Amersfoort, dus bij mij om de hoek! Weltevree heeft een indoor-, een outdoor- en een stovescollectie.

weltevree tiles stoves

De Stoves zijn er in 8 verschillende modellen; 3 voor buiten en 5 voor binnen. Alle kachels hebben hun eigen karakteristieke uiterlijk en sommige hebben meerdere functies, behalve verwarmen. Zo kan je op de Cookstoves ook koken en broodjes bakken. En dit geldt ook voor de Outdooroven XL. Zelf vind ik de Tilestove helemaal super.

weltevree groundfridge

In de Outdoor serie vind je oa. 4 verschillende Dutchtub modellen, de Wheelbench, de Beachrocker. Maar de topper, voor mij althans, is de Groundfridge en deze is gebaseerd op de ijskamers die je vroeger tegenkwam in kastelen en landgoederen.

cosy carpet

Tenslotte is er nog de indoor collectie waarbij het Cosy Carpet voor mij er echt uitspringt.

Mocht je Amersfoort te ver weg vinden, Weltevree heeft ook een aantal verkooppunten in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com