Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Baubax multifunctionele jas voor op reis Baubax multifunctionele jas voor op reis
  • Test; Nest Cam IQ beveiligingscamera Test; Nest Cam IQ beveiligingscamera
  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Vaderdag cadeautip; 360Fly Action Camera Vaderdag cadeautip; 360Fly Action Camera
  • Test; The North Face Thermoball Hybrid Hoodie Test; The North Face Thermoball Hybrid Hoodie
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
shoppen

Weltevree Brandstore in Amersfoort

Ik heb in het verleden al een paar keer aandacht geschonken aan een aantal producten van Weltevree. En dit Nederlandse design woonmerk heeft nu een Brandstore geopend in Amersfoort, dus bij mij om de hoek! Weltevree heeft een indoor-, een outdoor- en een stovescollectie.

weltevree tiles stoves

De Stoves zijn er in 8 verschillende modellen; 3 voor buiten en 5 voor binnen. Alle kachels hebben hun eigen karakteristieke uiterlijk en sommige hebben meerdere functies, behalve verwarmen. Zo kan je op de Cookstoves ook koken en broodjes bakken. En dit geldt ook voor de Outdooroven XL. Zelf vind ik de Tilestove helemaal super.

weltevree groundfridge

In de Outdoor serie vind je oa. 4 verschillende Dutchtub modellen, de Wheelbench, de Beachrocker. Maar de topper, voor mij althans, is de Groundfridge en deze is gebaseerd op de ijskamers die je vroeger tegenkwam in kastelen en landgoederen.

cosy carpet

Tenslotte is er nog de indoor collectie waarbij het Cosy Carpet voor mij er echt uitspringt.

Mocht je Amersfoort te ver weg vinden, Weltevree heeft ook een aantal verkooppunten in Nederland.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?