You are here: Home » Fashion » MAGIC Bodyfashion lanceert de Magic Happy Feet collectie

MAGIC Bodyfashion lanceert de Magic Happy Feet collectie

geschreven door Constance

Iedere vrouw wil pijnloos genieten van haar mooiste paar schoenen. En dat kan, vanaf nu, met de Magic Bodyfashion Happy Feet collectie. Dus weg met die bandjes die snijden in je voeten, blaren of gladde voeten die uit je high heels glijden. Dankzij de MAGIC Happy Feet collectie van MAGIC Bodyfashion kun je deze zomer die favoriete pump, sandaal of slipper dragen zonder één van deze problemen.

Magic Bodyfashion - 60PH - EURO 4.99(1)

MAGIC Bodyfashion lanceert vijf nieuwe producten om de aankomende zomer pijnloos en comfortabel door te komen. Van slippertjes tot de hoogste hak; overal is aan gedacht. De producten zijn gemaakt van 100% siliconen en dankzij de siliconenlijm zullen de producten niet verplaatsen of zichtbaar zijn. Alle vijf de producten zijn one size en voor meervoudig gebruik.

MAGIC Bodyfashion - Queen Toes - EURO 4.99 -still 60qt

Queen Toes; Eindelijk kunnen die mooie slippers uit de kast, die al maanden in de doos zitten. Maar na nog geen honderd meter voel je de pijn al tussen je tenen; je voeten moeten duidelijk nog even wennen aan die leuke slippertjes. Voorkom blaren tussen je tenen en zorg ervoor dat je niet meer wegglijdt met de Queen Toes.

Diva Fronties; Vanavond is het zover; hét feestje waar je al maanden naar uitkijkt. Je nieuwe jurk en high heels staan al klaar, maar tijdens het inlopen glijd je steeds uit je hakken. Dankzij de Diva Fronties is dit verleden tijd.

MAGIC Bodyfashion - Sexy Feet 60SF - EURO 4.99

Sexy Feet; Een lange dag op hakken voor de boeg? De rode plekken op je voeten door die gemene snijdende bandjes zijn met de strips van de Sexy Feet te voorkomen. Daarnaast zorgt de Sexy Feet ervoor dat je niet uit je schoen glijdt. De strips zijn zo dun dat ze in geen enkele schoen zichtbaar zijn.

Princess Heels; Weg met blaren en pijnlijke hielen in je nieuwe schoenen want dankzij de strips van Princess Heels houd jij je stralende voeten, zelfs na een dag knellende pumps te dragen.

MAGIC Bodyfashion - Celebrities Softies 60cs - EURO 4.99

Celebrities Softies; Een romantisch avondje in de planning? Natuurlijk trek je jouw hoogste hakken uit de kast. Sexy maar alles behalve comfortabel. Gebruik de Celebrities Softies en je loopt als een ware celeb. De kleine gel stickers zorgen voor comfort en pijnloze voeten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com