You are here: Home » Accessoires » Vaderdag Tip; Porsche Design leesbril

Vaderdag Tip; Porsche Design leesbril

geschreven door Constance

Is je man, vader (of jijzelf) al toe aan een leesbril? En gaat je voorkeur uit naar een mooi design montuur? Porsche Design heeft een mooie leesbril ontworpen en is een combinatie tussen een puur, minimalistische design, technische innovaties en vakmanschap. En heet deze leesbril voluit; Porsche Design Reading Tool.

Porsche Design

Deze leesbril heeft een zeer hoog draagcomfort door de materiaalcombinatie van roest vrijstaal en polyamide. Hij is in meerdere sterktes verkrijgbaar en heeft Rodenstock glazen voor perfect zicht. De bril is verkrijgbaar in 10 kleuren, passend bij elke stijl en outfit.

Porsche Design

De Porsche Design Reading Tool is te koop bij Mijnleesbril.nl, waar je terecht kunt voor een complete collectie leesbrillen, maar wel met bijzondere modellen en designs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?