Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Witte tanden bij WIT Test; Witte tanden bij WIT
  • Test; Tanden bleken Test; Tanden bleken
  • GUESS Watches voorjaarscollectie 2015 GUESS Watches voorjaarscollectie 2015
  • Tivoli Audio introduceert alles-in-een hifi systeem Tivoli Audio introduceert alles-in-een hifi systeem
  • Test: De Grote Hamersma Superwijnen app Test: De Grote Hamersma Superwijnen app
  • Logitech introduceert wit draadloos toetsenbord Logitech introduceert wit draadloos toetsenbord
shoppen

Mail & Win; PrevDent tandpasta

Afgelopen week hebben jullie kunnen lezen dat ik mijn gebit heb laten bleken bij WIT en dat Testman bezig is met een test met de PrevDent tandpasta en mondwater. Heb je deze artikelen gemist, kijk dan hier voor de WIT test en het artikel over PrevDent.

PrevDenttubeendoos

Nu mag ik, namens PrevDent, een aantal lezers/lezeressen van lifestyle.blogo.nl blij gaan maken met een kleine tube PrevDent tandpasta.

Dus wil jij kennis maken met de speciale PrevDent Whitening tandpasta, waarmee je gegarandeerd je gebit een paar tinten witter maakt? Doe dan mee met deze mail & win actie.

Wat moet je doen? Dat is heel eenvoudig, geef antwoord op de volgende vraag: Welke combinatie in de PrevDent tandpasta zorgt ervoor dat je gebit witter wordt? Stuur je antwoord en adresgegevens, voor 31 mei as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Spelregels Mail & Win; je dient wel ingeschreven staan voor de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee, schrijf je dan in via deze link of het aanmeldingsformulier op de website. (Je krijgt na je inschrijving een mail met een bevestigingslink.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?