You are here: Home » Beauty » Mail & Win; PrevDent tandpasta

Mail & Win; PrevDent tandpasta

geschreven door Constance

Afgelopen week hebben jullie kunnen lezen dat ik mijn gebit heb laten bleken bij WIT en dat Testman bezig is met een test met de PrevDent tandpasta en mondwater. Heb je deze artikelen gemist, kijk dan hier voor de WIT test en het artikel over PrevDent.

PrevDenttubeendoos

Nu mag ik, namens PrevDent, een aantal lezers/lezeressen van lifestyle.blogo.nl blij gaan maken met een kleine tube PrevDent tandpasta.

Dus wil jij kennis maken met de speciale PrevDent Whitening tandpasta, waarmee je gegarandeerd je gebit een paar tinten witter maakt? Doe dan mee met deze mail & win actie.

Wat moet je doen? Dat is heel eenvoudig, geef antwoord op de volgende vraag: Welke combinatie in de PrevDent tandpasta zorgt ervoor dat je gebit witter wordt? Stuur je antwoord en adresgegevens, voor 31 mei as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Spelregels Mail & Win; je dient wel ingeschreven staan voor de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee, schrijf je dan in via deze link of het aanmeldingsformulier op de website. (Je krijgt na je inschrijving een mail met een bevestigingslink.)

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Mail & Win; Adidas Originals iPhone case - Lifestyle.blogo.nl - Lifestyle.blogo.nl 17 mei 2015 - 17:01

[…] te staan voor de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee, schrijf je dan in via deze link of het aanmeldingsformulier op de website. (Je krijgt na je inschrijving een mail met een […]

Reageer
Mail & Win; Nachtkleding van Proud24 - Lifestyle.blogo.nl - Lifestyle.blogo.nl 26 juni 2015 - 05:28

[…] te zijn voor de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met […]

Reageer
Mail & Win; Western Digital My Passport Ultra - Lifestyle.blogo.nl - Lifestyle.blogo.nl 28 juni 2015 - 17:11

[…] te zijn voor de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com