Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven
  • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
  • Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl
  • Haal de Kerstster in je huis Haal de Kerstster in je huis
  • Huis te koop? Bezichting per rollercoaster Huis te koop? Bezichting per rollercoaster
wonen

Wonen in een kasteel? Dat kan!

Wil je wonen in een kasteel? Dat kan! Op de site Bijzondere Huizen stond een artikel over kastelen die koop staan in Nederland.

Wonen in een kasteel

Wist je dat Nederland tussen de 2000 en 2500 kastelen telt? Deze zijn veelal nog in gebruik en worden afgehuurd voor een huwelijk, een overnachting een sjiek diner of gewoon een gezellig feest. Maar het is ook mogelijk om zo’n kasteel of een deel ervan te kopen en er dus in te wonen.

wonen in een kasteel

Kastelen te koop in Nederland

Wonen in een kasteel: dat lijkt een onbereikbare droom, maar dat is het niet, want er staan heel wat kastelen te koop. Een heel kasteel is misschien wel wat te te groot, maar een koetshuis, een kasteelloft, of een ruim appartement binnen de slotgracht is ook niet mis.

Kastelen makelaar

Er is een aantal sites waar je terecht kunt als je op zoekt bent naar een kasteel. Allereerst zijn er de sites Castles for Sale, Kasteel for Sale, Kastelen in Nederland en Landgoed Kopen. Op deze sites vind je niet alleen stijlvolle kastelen, maar ook landgoederen en buitenplaatsen die worden aangeboden worden door makelaars en eigenaren.

Kasteel te koop Limburg

Voor kastelen in Limburg en in het bijzonder in de Roerstreek kun je terecht op deze site. En dit kasteel in Limburg ligt werkelijk op unieke locatie met uitzicht op het prachtig glooiende Geuldal.

Meer weten over kastelen?

En als je meer wilt weten over kastelen in Nederland, dan is dit kastelen blog en het kenniscentrum voor kastelen en buitenplaatsen een must. Op het blog Bijzondere Huizen  vind je nog veel meer unieke woningen.

Het kasteel op de foto is helaas niet te koop. Bron fot0: Wikipedia.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?