You are here: Home » Wonen » Huis ingericht voor katten

Huis ingericht voor katten

geschreven door
huis ingericht voor katten

Op Felis Catus las ik over Peter Cohen uit de Verenigde Staten, die zijn huis speciaal heeft ingericht voor zijn 15 katten.

[youtube]http://youtu.be/okOVxfuSYPk[/youtube]

In 1988, verhuisde Peter Cohen naar zijn nieuwe woning in Goleta, Californië. Hij nam de twee loslopende halfverwildere katten die bij het huis hoorde, over. Maar helaas een van de twee poezen werd aangreden door een auto en kwam te overlijden. Ook de andere werd geraakt door een auto. Peter besloot zijn enige kat niet langer buiten te laten, maar in het huis te laten wonen.

huis ingericht voor katten

Een paar jaar later ving Peter een aantal zwerfkatten op. Maar omdat zijn katten binnenin huis moeten leven, zorgde Peter voor wat aanpassingen voor zij dieren. Hij maakt een kattenglijbaan, tunnels, planken en kattenladders. Inmiddels heeft Peter 15 katten en ze hebben het heerlijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com