Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
wonen

Huis ingericht voor katten

Op Felis Catus las ik over Peter Cohen uit de Verenigde Staten, die zijn huis speciaal heeft ingericht voor zijn 15 katten.

[youtube]http://youtu.be/okOVxfuSYPk[/youtube]

In 1988, verhuisde Peter Cohen naar zijn nieuwe woning in Goleta, Californië. Hij nam de twee loslopende halfverwildere katten die bij het huis hoorde, over. Maar helaas een van de twee poezen werd aangreden door een auto en kwam te overlijden. Ook de andere werd geraakt door een auto. Peter besloot zijn enige kat niet langer buiten te laten, maar in het huis te laten wonen.

huis ingericht voor katten

Een paar jaar later ving Peter een aantal zwerfkatten op. Maar omdat zijn katten binnenin huis moeten leven, zorgde Peter voor wat aanpassingen voor zij dieren. Hij maakt een kattenglijbaan, tunnels, planken en kattenladders. Inmiddels heeft Peter 15 katten en ze hebben het heerlijk.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?