You are here: Home » Eten & koken » De Wiltfang tuinartikelen

De Wiltfang tuinartikelen

geschreven door Constance

Soms kom ik online winkels tegen waar ik helemaal blij van wordt. En aangezien Testman en ik regelmatig in 2 tuinen aan het werk zijn, zijn shops met tuinartikelen altijd handig. En bij De Wiltfang kan je terecht voor allerlei tuinaccessoires.

vogelsnoepsetZo verkoopt De Wiltfang mooie houten kassen, maar ook vogelhuisjes en egelvoer. Of wat dacht je van een groot assortiment snoeisnaren, zoals een speciale buxusschaar. En verder hebben ze ook handschopjes (verplantschopje, onkruidschopje of hartschopje) waar je een persoonlijke boodschap in kunt laten graveren, en daardoor je gelijk een heel leuk cadeau hebt voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. En ook de stadstuinierder wordt niet vergeten met allerhande kweekzakken en kruidenpotten.

kruidenbord

Natuurlijk heeft Wiltfang ook (groot) tuingereedschap, tuinmeubilair en buitenkeukens. En de gehele collectie is online te bestellen of te bewonderen tijdens een van de vele beurzen en in de winkel in Maartensdijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com