Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Net-Echt betonlook tuinmeubelen Net-Echt betonlook tuinmeubelen
  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap
shoppen

De Wiltfang tuinartikelen

Soms kom ik online winkels tegen waar ik helemaal blij van wordt. En aangezien Testman en ik regelmatig in 2 tuinen aan het werk zijn, zijn shops met tuinartikelen altijd handig. En bij De Wiltfang kan je terecht voor allerlei tuinaccessoires.

vogelsnoepsetZo verkoopt De Wiltfang mooie houten kassen, maar ook vogelhuisjes en egelvoer. Of wat dacht je van een groot assortiment snoeisnaren, zoals een speciale buxusschaar. En verder hebben ze ook handschopjes (verplantschopje, onkruidschopje of hartschopje) waar je een persoonlijke boodschap in kunt laten graveren, en daardoor je gelijk een heel leuk cadeau hebt voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. En ook de stadstuinierder wordt niet vergeten met allerhande kweekzakken en kruidenpotten.

kruidenbord

Natuurlijk heeft Wiltfang ook (groot) tuingereedschap, tuinmeubilair en buitenkeukens. En de gehele collectie is online te bestellen of te bewonderen tijdens een van de vele beurzen en in de winkel in Maartensdijk.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?