You are here: Home » Ladygadgets » Royal VKB Jar Tops schroefdeksels

Royal VKB Jar Tops schroefdeksels

geschreven door Constance

Natuurlijk kan je je lege glazen potten in de glasbak gooien, maar het is veel leuker om hier iets creatiefs mee te doen. En dus komt Royal VKB Jar Tops schroefdeksels waarmee je verschillende modellen glazen potjes en potten kunt hergebruiken.

jar topsDe Jar Tops schroefdeksels zijn bedacht door Jorre van Ast, en hij zorgt ervoor dat glazen mosterd-, pindakaas- of conservenpotten een 2e leven krijgen. Met de 5 verschillende modellen Jar Tops worden glazen potjes omgetoverd tot een cacaostrooier, suikerpot, melkkan, peper- en zoutstel, olie- en azijnset en zelfs tot drinkbeker. En het kunststof dat gebruikt is kan in de magnetron en in de vaatwasser.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com