Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Afdruipzeef voor blikjes Afdruipzeef voor blikjes
  • Ikea ANVÄNDBAR Collectie Ikea ANVÄNDBAR Collectie
  • HEMA tuinaccessoires HEMA tuinaccessoires
  • HEMA voor tuin en balkon HEMA voor tuin en balkon
  • Royal VKB Jar Tops deksels Royal VKB Jar Tops deksels
ladygadgets

Royal VKB Jar Tops schroefdeksels

Natuurlijk kan je je lege glazen potten in de glasbak gooien, maar het is veel leuker om hier iets creatiefs mee te doen. En dus komt Royal VKB Jar Tops schroefdeksels waarmee je verschillende modellen glazen potjes en potten kunt hergebruiken.

jar topsDe Jar Tops schroefdeksels zijn bedacht door Jorre van Ast, en hij zorgt ervoor dat glazen mosterd-, pindakaas- of conservenpotten een 2e leven krijgen. Met de 5 verschillende modellen Jar Tops worden glazen potjes omgetoverd tot een cacaostrooier, suikerpot, melkkan, peper- en zoutstel, olie- en azijnset en zelfs tot drinkbeker. En het kunststof dat gebruikt is kan in de magnetron en in de vaatwasser.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?