You are here: Home » Beauty » Test; Olaz Regenerist, deel 2

Test; Olaz Regenerist, deel 2

geschreven door Constance

Vorige week heb ik al gemeld dat ik begonnen met een test van de Olaz Regenerist anti-aging proucten. En ik ben nu een week verder en hierbij mijn ervaringen nadat ik de producten een week lang heb geprobeerd.

olaz serumDe Olaz Regenerist lijn bestaat uit 13 verschillende producten en uit deze serie heb ik het  3-zone super verstevigend serum, 3-zone super verstevigende crème, super vernieuwende elixir (nacht) en het liftend oogcontour serum gekregen.

Ik vond mijn huid na 1 dag al minder dof en flets en nu, ruim 1 week later, zelfs een mooie glans hebben. Na 2 weken moeten (fijne) lijntjes en rimpels ook verminderd dus dat belooft nog wat voor volgende week.

Elke ochtend en avond (na het schoonmaken van mijn huid) gebruik ik het 3-zone super verstevigd serum (niet rondom de ogen) en het liftend oogcontour serum. ’s Avonds gaat daar het super vernieuwende elixir overheen. En in de ochtend wordt de 2 producten opgevolgd door de CC cream. Deze CC cream (met SPF 15) geft mijn huid genoeg dekking, maar ik kan me voorstellen dat als je een echte foundation gebruikt je deze dekking niet genoeg vindt.

olaz elixir

Ik vind het nog steeds best wel veel werk, maar ook dat is een kwestie van wennen en ik zie ook resultaat dus dat is absoluut een stimulans 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com