You are here: Home » Gadgets » Test; Princess Traveller Power Box reistrolley met oplader

Test; Princess Traveller Power Box reistrolley met oplader

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik een artikel geschreven over de nieuwe Princess Traveller Power collectie. Dit is een serie reisbagage die als extraatje de mogelijkheid biedt om je mobiele apparaten op te laden, zodat je altijd stroom bij je hebt. De Princess Traveller Power collectie bestaat uit 2 verschillende trolley modellen en een rugzak.

reistrolleyAangezien ik ook als stewardess de wereld over ga, en ik altijd een handbagagetrolley bij me heb, kreeg ik van Princess het aanbod om de Princess Traveller Power Box handbagagekoffer te testen. Deze trolley is gemaakt uit 100% PET-materiaal met een ingebouwde, compacte oplader voor max. 6 uur non-stop stroom. Met de Power Box-oplader kun je een telefoon tot vijf keer opladen en een tablet tot twee keer. Bovendien kunnen aan de Power Box meerdere apparaten tegelijk worden aangesloten. De Power Box heeft 2 USB-aansluitpunten en 1 micro-USB aansluitpunt.

aansluiting trolley[youtube]http://youtu.be/v1gtHALXTXw[/youtube]

solar trolleyHet andere model is de Princess Traveller Solar Power Pod handbagagekoffer, vervaardigd uit ABS-materiaal met een afneembare Solar-oplader. Met deze Power Pod-oplader kun je een telefoon tot twee keer opladen voor max. 3 uur non-stop stroom. Door de geïntegreerde zonnepanelen wordt de gebruiksduur van de oplader extra verlengd. De Power Pod wordt bevestigd op de koffer door middel van een sterke magneet en kan losgehaald worden en dan is de Power Pod ook afzonderlijk van de koffer te gebruiken. Je sluit je apparaten op de Power Pod aan dmv. een usb-kabel..

solar rugzakTenslotte is er nog de Princess Traveller Solar Power Pod rugtas met draagbare Solar-oplader en deze rugzak is gemaakt van canvas met PU-leer. Je laadt de Power Pod-oplader thuis op en de geïntegreerde zonnepanelen zorgen ervoor dat de gebruiksduur van de oplader extra wordt verlengd. De draagbare Power Pod biedt tot drie uur non-stop stroom en zit verwerkt in een apart voorvak met venster en kan gemakkelijk los worden meegenomen. En de binnenzijde van de rugtas is voorzien van een handig laptop-vak en je sluit je apparatuur aan dmv. een usb-kabel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com